Sahi ! ßen Ölsem Aqlarmısın ! ¿ |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Sahi ! ßen Ölsem Aqlarmısın ! ¿shen qiDince öTede kaLdı hayattt ![]() !!ayRıLık seny qöRmesDen qeLrmm ![]() meLet oyaLama akLımı dön demeyi waLLa unuTtum bhenn ![]() ![]() Su aLaN ßir Gemi GBi HeR geçEn GüN YaVa$ yaVa$ ßatıoRm taYfaM yoq YoLcuM Yoq GemimLe ßirLiktE ßaTıcaK hiÇ ßi$eyiM yoq Bu evin içine yaLnızLık qirdiqinden beri ![]() Her odası darmadaqın tıpkı ruhum qibi![]() Ya a$k bitti ya zaman![]() İkisinden biri… (L)xXx(L) L0√3 (L)xXx(L) artk eski haLim kaLmadı hiç ( ) qözLerimde yanan o ı$ık çoktan söndü (!) eski co$kusu yok yüreğimin ![]() ßedenim bu kendinden nefret eden ruhu ta$ımak istemiyor ( ) Ve ßir itiraf ; AsLa qöründüüm kadar qüçlü olamadm ![]() ![]() Sahi ! ßen öLsem aqLarmısın ! ¿ Ne kadar da safmışız umutlarım nefeslerinde yaşadıkça ağlamıyorum ağlamayacağım da![]() Biliyorum sen bensiz de yaşabilecek kadar güçlüsün ![]() </3Unutmadan bir teşekkür borçluyum sana; kısa bir süreliğine de olsa yarımlığımı yalnızlığımı unutturduğun için![]() ![]() Artık mutluluğa kanatlanma zamanın geldi ![]() ![]() ![]() Hoşcakal yüreğimi adadığım ömrüm ![]() ![]() ![]() Aşk bir yaşam biçimidir kandırmacasına boğulmuş gidiyordum işte ![]() ![]() Belki de kader kırmızı kağıtlara kanla yazı yazmak olsa gerek![]() ![]() (xAşk şimdi şımarık bir zengin çocuğu ![]() ![]() ![]() |
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|