Seni Unutmak İçin And İçtim Gözlerin Geldi Aklıma Vazgeçtim.

Eski 09-07-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Seni Unutmak İçin And İçtim Gözlerin Geldi Aklıma Vazgeçtim.

Seni unutmak için and içtim gözlerin geldi aklıma vazgeçtim

Gözlerin nehir kirpiklerin köprü olsa, ben üzerinden geçerken ipler kopsa ve düştüğüm yer dudakların olsa

aşk tatlı bir rüya ufak bir dünyagözlerde başlar,kalplerde yaşaraşk şiiri gibi güzel,film gibi geçerbir rüzgar gibi eser masal gibi biter

ben yine pencerenin önünde gözlerim o yildizin üstünde belki bakislarini görürüm diye

söyleyeceklerim iki kelimenin sınırlarını aşamıyorlütfen bana inan 'seni seviyorum'

Eğer gökyüzü bir parça kağıt, deniz bir şişe mürekkep olsaydı yine de sana olan duygularımı yazmaya yetmezdi Seni o kadar çok seviyorum ki

Her Aşk Senin Gibi Olmaz Olsa Bile Senin kadar beni Bağlamaz Aşkım

Aşkımı Anlatmaya Türk Dil Kurumu Tarafından Basılan Sözlükler yetmez Aşkım Seni Seviyorum )

Seni okadar çok Seviyorum ki , Seni Kalbimden Sen bile Çıkaramazsın Sevgilimmm

" Do You Love Me " Diye Sorucak olursan, Cevabimin " yes I Do " Olacağını Sende Biliyorsun

Gözlerinle Gözlerimi Kapatmak isterim ömrün bitince

Saiir bensem,Siirim Sensin Deli bensem,Zincirim Sensin Asik bensem,Askim Sensin Ben hala yasiyorsam,Sebebi sensin

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com