Artk Eski Halim Kalmadı Hiç (.) |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Artk Eski Halim Kalmadı Hiç (.)Kimseye Soramıyorum Seni KirLenme Diye Hiç Öpmedim ya BeLki Başkasını Seversin diye Hic SöyLemedim sana Sevqimi Boğazımda Düğümsün Yutkunsam gideceksin Yutkunmasam ÖLürüm :/ Özlem geceleri kapımıza dayanacakSevgilim ![]() susturma biz Sürç-ü lisan olmasın bu aşk ![]() yüreimin sesi bana hesap sorar oLdu bebeim o qünden beri kaLbim çiçek qibi soLdu ![]() ![]() ![]() <B><B>kurban oLurum eLweda deme bana ![]() ![]() ![]() dokunduum hiç bi tende kokun yok aradıqım mutLuLuqu qözLerinde buLdum yaraLarım artık uzakta biyerde sessizce küllenip savruLuoo qörmeden duymadan mümkün mü yaşamak eLLerim dokunmadan aşk yaLanmı qerçekmi sen söLe hayat ![]() ![]() ![]() artk eski haLim kaLmadı hiç ( ) kaN ve aTeş Küfrediyor Tüm Masallara Yas TutuYor MeLeKLeR KaranlığıMıza Ve Nasırlaşmış YüreğinLe Sen Aciz Dünya ![]() ![]() ! YaLnızLığı biLmiyoRsun ![]() YaLnızLığı biLmeden beni yaLnız bıraktın :/Kendimin ne olduqunu izin verin de sizden daha çok biliyim ! Dewam edeceKsin yaLandan yaşamaya insanLarLa muhattap oLuyorum(!!) Dudakdan akacak her bi kelimeden de payını alacak ecelim kimsenin hakkımızda bisey bilmesine qereq yhoq ![]() ![]()
|
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|