~ ĠÜĿÜsŁєяİиDє ЧÃşãт вEиİ ~ |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
~ ĠÜĿÜsŁєяİиDє ЧÃşãт вEиİ ~` Ben hiç seni dudaklarıma yazmadım ki sadece yüreğime içirdim gözlerinin tüm renklerini ~ Kurmadığım düşlerin çizdiği bir hayalsin artık ~ ` Senden gelen herşeye razıyım ben ![]() ![]() ![]() Sevdaya da ![]() ![]() ![]() Ölüme de ![]() ![]() Çünki sen bende herşeysin ~ `Ölüm / Tek bir hece sadece ![]() ![]() Oysa senli bir hayat cümle eder sevgili ![]() вєLкi uмяuηda вiLє değiL aмa вєη SєηsizLiği Sєωмєdiм ~ ~ FaякLı seнiяdє oLѕada уasaмLaяıмız aуηı dυуgυуυ уasaя яυнLaяıмız özLємeкLe вasLaя acıLaяıмız `ѕeηi ѕeνiуoяυм`La вiтєя gözуasLaяıмız # Bir isim ssılı Kaldı Dudaklarımıni ki Yakasında ~ ` Sebebin kalmadıysa var olmak ızdırapsa Yüzünde masaaale geçer yıllar ![]() ![]() ![]() Rüzgarına söyle küllerimi havaya savursun ~ ` yanıLqıLarımı yüzüme vurmayın ![]() ![]() içimdeki çocuğun masaL saatine denk qeLdi aşk ~ ` SözLєяiм az кaLıγσя qözLєяıмdєη σкu aşк'ıηı ~ hayatımı tekrar sardım başa ama geL gör ki seη ` yoksuη ~ Her papatya kurbandır yaşanmamış bir aşк için ~ γσкLuğuηda SєηSizLiğє яağмєη Saηa ćσğaLaяaк Sєηi Sєvмєγi σğяєηdiм ![]() ![]() ![]() ` BeLki aşkın Bir denizdi ve ben boğuLdum ~ ` yetmiyor zaman dağınık düşleri köreltilmiş gözleri sahiplenmeye # ~ ĠüĿüsŁєяiиdє Чãşãт вeиi ~ ` Saηa вaкıηća gözLєяiмLєgüηah işLємєηıη Tadıηa vaяdıм ![]() ![]() Her çığLık Bir sen oLup düşLerime misafir oLur # |
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|