![]() |
Var Git Sen De Ağla Gönül |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Var Git Sen De Ağla GönülSükuta varmaksa niyetin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yine bir yolculuk mu göründü sana ey gönül! yine zamanın girdabında daldın mı uzaklara? yine diyerek başlayan her cümleden sonra yepyeni ufuklara mı saldın kendini? Dur gönül! sakın ağlama! Gözlerime eşlik etmekse tek derdin, konuşmak yerine lal sürüp dudaklarına sükuta varmaksa niyetin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ağlamak geliyorsa içinden, varılmamış yolların, acıya sürgün nice gözlerin,hasretle kavrulmuş o yüreklerin adına ağla! damla damla akıttığın o yaşları ziyan etmeyesin sakın!, savurmayasın uluorta meydanlara ![]() ![]() varsa,benimde kıyıda köşede biraz hatırım kaldıysa sen de, yüreğimin en iç cebinde biriktiriver gözyaşlarını ![]() ![]() ![]() Ağla gönül,sen de ağla ![]() ![]() ![]() Ağlamayan yada ağlayamayan sahipsiz kalmış yürekler için de ağla ![]() ![]() ağlamaktan yorulmuş, küçücük masum yürekler için de sen ağla! Ağlamayı bilmeyen miskin yüreklere, ağlamaktan bitap dertli gönüllere ![]() ![]() ![]() Sen hepsinin yerine ağla! ![]() ![]() ![]() Sözümü sakındığım olmadı senden, lakin busefer biçare mi dediler ki sana,sana da mı karalar bağladılar?Bilemedim hangi tenhada sıkıştırdı seni bu sancılı intizar?hangi zaman dilimine ucuşmuştu güvercinlerin? Bilirim , basit şeyler ırgalamazdı seni, yaralayamaz ![]() ![]() ![]() bir hazin kelime seni senden kolay kolay alamaz ![]() ![]() ![]() belirsiz her siluet kimliksiz kaldı şimdi ![]() ![]() ![]() O zaman gel beraber ağlayalım derdine,gönül ![]() ![]() ![]() Ağlıyorken dahi gülen çehrene hüzünlü bir tebessüm yaraşıyor ![]() ![]() ![]() Oysa Sana gülmek daha çok yakışıyor desem de,kulağıma fısıldadığın o son cümle gölge düşürdü söyleyeceklerime,cevapsız kalmış sorular aralandı ![]() ![]() ![]() Tüm kelimeleri bir bir boğazıma sıralayan o lahuti sesine dikkat kesildim,ilkin konuşmak istedim ![]() ![]() ![]() faydasız,hafızamdan siliniyor uçsuz bucaksız sözlerim ! Susmanın zor,dile gelmenin daha da zor olduğu anlarda olurmuymuş ?! Olurmuş be gönül! ![]() ![]() ![]() Ondanmıydı dersin bu bir parça sitemim?! Anladım gönül ![]() ![]() ![]() Hacet kalmadı artık söylenenlerin peşine düşmeye ![]() gülüyor gözlerim ![]() Umut dersen umut,can dersen can,daha ne dersen de ama artık sebebini bir sen biliyorsun, bir de ben ![]() ![]() Yolumuz uzunmuş ![]() ![]() Gidelim vakitlice ![]() ![]() ![]() Bülbüller susmadan ,güller solmadan ,çok geç olmadan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|