Artk Eski Halim Kalmadı Hiç (.) |
09-07-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Artk Eski Halim Kalmadı Hiç (.)artk eski haLim kaLmadı hiç () qözLerimde yanan o ı$ık çoktan söndü (!) eski co$kusu yok yüreğimin ßedenim bu kendinden nefret eden ruhu ta$ımak istemiyor () Ve ßir itiraf ; AsLa qöründüüm kadar qüçlü olamadm Sahi ! ßen öLsem aqLarmısın ! ¿ Ne kadar da safmışız xD Masallar hep yalanmış Şu kırmızı başlıklı kız En az kurt kadar varmış Rapunzel zamanında Küt saç daha modaymı 2grm sabrım wrdı!onuda aldılar!küçücük 1kalbm wrdı!onuda krdılar!!! Kacmak istersin hayattantek basina yasamak karanLikLardayapamazsinbirakmazLar pesiniønLar køvaLadikca sen kacarsinnereye øLdugunu biLmedenbir gùn kazanicam diye inad edersinkazanamazsinsønunda yeniLir ; hayatLar icinden hayat secersinsebebsizce ya$arsin õLmek isterken deLice évrénîn bûtûn yâlnIzlIklârInI ûstûmé âldIm; GüLméi unuddurdnbari pécédé uzadmaı biL ! Ortada bir “ ama ” varsa ; Ondan önce söчlenen herşeч boştur unut gitsin 3G hızıyla yakında hayatımız çok değişecekmiş Yürüyedur Türksel kurtar bizi bu hayattan 3 demişken 3 günden fazla ayrı durmak çok pis günahmış 3 günü 3 haftayı 3 ayı 3 yılı devirdin sevgilim 13mevsim bu belki bu kış özlersin **** Karaktersiz insanlarla dolmuş artık her tarafım Dünya düzeni bu biçimken ben barışı aradımm Savaşmaksa tercihim sonuna kadar ben varımm Dikkat edin benzemem ben kimseye toparlanınn! ) **** |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|