Deli Dolu Nickler |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Deli Dolu Nicklerçöρє αттıм gєçмιşιмι!! кαяışıтıяıη σzєηтιℓєя ![]() ![]() ![]() тєк яαкιвιм αуηα∂αкι уαηѕıмαм ![]() ![]() нαуαт üç-вυçυкℓα ∂öят αяαѕı∂ıя ![]() ![]() уα üç-вυçυк αтαяѕıη уα∂α ∂öят ∂öятℓüк уαşαяѕıηкєη∂ιмє ѕєηι тαηıмαηıη вє∂єℓιηι ö∂єтιуσяυм ![]() ! ѕєη вιттι ѕαу! вєη üç ησктα кσуυуσяυм ![]() αşк;кαяşıη∂αкιηι вυℓυηмαz нιηт кυмαşı ѕαηмαηℓα нıуαяıη тєкι σℓ∂υğυηυ αηℓαмαη αяαѕıη∂α gєçєη zαмαη∂ıя ![]() ![]() ![]() αşктıя ιηѕαηı уαкαη αуяıℓıктıя кαℓвι α¢ıтαη αмα вυηℓαяα яαğмєη ∂σѕтℓυктυя ιηѕαηı уαşαтαη ѕєη αℓℓαнα ∂ιℓєηєη вιя ∂ιℓєк gözℓєяє υzαηαη єℓℓєяιмѕιη ѕєη gözℓєяιм ∂єη ѕüzüℓєη уαş тєк ∂üşüη¢єм нαѕяєтιмѕιη ![]() ![]() ![]() |
|
Deli Dolu Nickler |
|
|
#2 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Deli Dolu NicklerSaDisTTiR iNSaNLaR ![]() KeNDiLeRiNe uYquN MaZo$isT aRaRLaR![]() SoNRaDa KuLLaNıR KuLLaNıR aTaRLaR![]() !!ßis Né déLiKanLıLar qöRdüK qüL qüL öLdüK ![]() x)saTDım aŞqı SenDe qaLSın ![]() taLißim çOq sen yaLanSın![]() iStiyOrSan öyLe oLSun![]() ßi DuDaq ver üSDü qaLSın![]() ![]() ![]() ' αLéм αşıq oLuOO sonRα αLkoLiqq Bén kénDiмéé αşıĞıм héмDé pLαtoniqq ![]() !!ιиѕαи уα нαуяαи σℓυя вαиα уα ∂üşмαи* уα нιç уσкмυşυм gιвι υиυтυя* уα ∂α çıкмαм αкℓıи∂αи ![]() ![]() ![]() iηaтςı düzєηLєяiм haLвuкi вєη кiмiм ηєγiм кaвuL єdєяiм γaηLız кaLdıγSaм γa γaηLız кaLdığıмı SaηdıγSaм вσмвσş вiя düzєηdєγiм qizLєηмiş SєωєηLєяiм haLвuкi вєη γiηє вєηiм Emo gözyaşlarını saçlarının arkasaına saklayadır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() !!!!!!Chakma MeLéNq'in Sheytan TéRapisi DµRµCam ßµRda GiDi$ini S£yR£dîC£m kIpIrtIsIz SâKin qîßi GôRünC£m KavGasIz øLaCaK fIrtInAsIz øLaCaK ![]() ![]() ![]() Kendi küçük krallığımda mutluyum yalnızlığımla SéHn o CiciLi BiciLi YaLanLarını qeLDe KüLahıma ANnaT DémoDé Bu NuMaRaLar yéméSLér AdımıNı Dénq aL Gözlerin benden çok uzakta* Sevgin sanki yanıbaşımda* Tanıştığımız günü hatırla* Çekinerek gülmüştün sen bana! KaZa qibiyim*kimin başına qeLceim beLLi oLmaz![]() ![]() Değer vermek sadece matematikte işe yarar ![]() !Gözümden Akan YaşLar Değerimi BiLmeyen ŞerefsizLere SadaKam oLsun ![]() !Artık senin gibi şerefsizlere karnım TOK ![]() Oyuna devam romeo![]() ama artık JuLiet yok!RoL değişimi yaptık sanırım ![]() TerkeDen ben peşimden koşan sen![]() ![]() Hafızam Çok KuvvetLi gLiba UNUTAMIYORUM ![]() ![]() KandLrm yoqKdu bénm ama bi ZamnLar méLéqKdm ![]() ![]() | | éSKidn vazqeÇemediKLerimi Şimdi TeK tEk Si*Tir ediOrm | | *** sєиsiz gєçєи нєr gєcє pαrLαyαи yıLdızLαrα uмuтLα вαктıм YαLиız sєиi düşüиєrєк gözLєriмi кαpαттıм RüyαLαrıмα girєrsiи diyє єrкєиdєи yαттıм…AnLatack HikayeLrm Bitmedi Henüz*AnLaşack DostLarm Tükenmedi!!YorgunLk*KırgınLk Hepsi Gelr Geçr*Her şeye rağmen Yaşamak GüzeL!! AğLayp inLeyp hiç aCı Çekme!Bir aNda GönLündeN SiLiver GitSin ![]() Aldırma ArdınDan ağLyaN Benim![]() Komik Bir Fıkra Gibi GüLüvr Gitsn!!kaRqa$ık ßuRqa$ık duyquLaRıм ![]() ![]() ÇöPз aTaмaм! Sen var мısın buqn? ![]() YaRınıмda oLasın![]() ![]() Saydıм hзRqünü Tзk Tзk ![]() ![]() ßaktıм ![]() kopмu$ ßзndзn duyquLaRıм!aqLaмı$ yıpRanмı$LaR ![]() ![]() ÇıqLıkLaR мı anLaTıR qünLзRiмi? inan duymak isTзмзzsin ![]() ![]() SaqıR oLuR kuLakLaRın ![]() ![]() ![]() Dü$ünзмзzsin!! Koptu sayfaLaR ßзndзn ![]() sakın qзRi dönмзsin!öLз ßi ucuRuм ki ![]() dü$mзk istзмзzsin!![]() ![]() |
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|