![]() |
Nefesi Kullanmak Ve Yönlendirmek |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Nefesi Kullanmak Ve YönlendirmekNefes alıp vermek, öğrenmek için çaba harcamadan refleks olarak bildiğimiz bir yetenek iken nasıl deformasyona uğrayıp bilinçsiz bir şekilde aslında kendi bedenimizi ve yaşadıklarımızı baltayabilir? Doğum ve pilates-yoga eğitimlerimizin temelidir nefes aslnda ![]() ![]() Evet nefes en doğru şekliyle bedenimize doğardoğmaz yüklenen bir bilgisayar programı gibi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şimdi size bu geceye dek bir egzersizi paylaşmak istiyorum lütfen uygulamaya çalışınız ![]() Gözlerinizi kapatın ![]() ![]() ![]() Şimdi sırtınızda bir noktaya odaklanın ![]() ![]() Şimdi zihninizde o labirentsel yolu canlandırırken, sadece o noktaya ulaşan yolun akışını açık bırakıp, diğer yolları kapattığınızı görün ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Olmuyor diye düşünebilirsiniz ilk başta ama lütfen deneyin ![]() ![]() ![]() Ve birkaç kez denedikten sonra başarılı olacağınızı düşünüyorum ![]() ![]() ![]() Bu konuda anlatacaklarım var size çünkü ![]() ![]() ![]() ![]() Ve konunun boşa gitmesini istemediğim için önce bu mini egzersizle sizi başbaşa bırakmak istiyorum ![]() ![]() Sevgilerimle ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|