Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
balıkların, beslenme, bilgileri, diyet, pişirilmesi

Beslenme Ve Diyet - Beslenme Bilgileri -Balıkların Pişirilmesi

Eski 09-06-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Beslenme Ve Diyet - Beslenme Bilgileri -Balıkların Pişirilmesi



Balıkların Pişirilmesi
Suda Haşlama:
Yağsız balıklar suda pişirilir Balık yeterince kaynatılarak iç kısımların pişmesi sağlanmalıdır Böylece kolay sindirilir
Izgara:
Izgara etlerdeki avantajlar, ızgara balıklar için de aynıdır Izgarada balığın piştiği, silkeleyince kılçıklarından ayrılmasıyla anlaşılır Balıklar ızgaraya konmadan üzerlerine zeytinyağı sürmelidir
Kızartma:
Bir tepsi içerisinde balık fırına sürülür Yalnız tepsiye biraz beyaz şarap ve biraz da yağ tercihan ayçiçek veya zeytinyağı) konur Tereyağ konulmamalıdır, zira sıcakta yanar

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.