![]() |
Kadınlar niçin aglar?çok güzel bi hikaye.... |
![]() |
![]() |
#1 |
tatia27
|
![]() Kadınlar niçin aglar?çok güzel bi hikaye....Küçük bir erkek çocuk, annesine sordu: "Niçin alıyorsun?" "çünkü ben kadınım ![]() ![]() "Anlamadım!" dedi çocuk ![]() "Hiç bir zaman anlayamayacaksın!" dedi ![]() Babasına "Baba, annem niçin alıyor?" diye sordu ![]() Babanın cevabı: "Bütün kadınlar sebepsiz ağlayabilen yapıdadır" oldu ![]() Küçük çocuk büyüdü, yetişkin adam oldu, halaa kadınların niçin ağladıklarını keşfedemedi ![]() Nihayet öldükten sonra cennete gittiğinde Allah'a sordu ![]() "Allahım!" dedi: "Kadınlar niçin bu kadar kolay ağlayabiliyorlar?" Allah:"Ben kadınlar güzel yarattm! Tüm yaşamın ağırlını taşıyabilecek kuvvette olmasına ramen başkalarına teselli verecek kadar yumuşak omuzlar, doğumun acısına olduğu kadar doğurdukları evlatlarının nankörlüklerine dayanabilecek kuvvetini verdim ![]() Başkalarının kuvvetinin kalmadığında; devam edecek azmi, ailesinin hastalandığında; yorgunluğa pabuç bıraktırmayacak kudreti verdim ![]() Her türlü art altında, hatta kendilerini çok kötü incitseler de, çocuklarını sevmek duygusallını verdim ![]() Bu duygusallık her yaştaki çocuklarının yaralarını sarmalarına, sorunlarını dinleyip paylaşmalarına yardım ediyor ![]() Kocalarının tüm kusurlarıyla sevmek kuvvetini verdim ![]() Onlara iyi bir kocanın elini asla incitmeyeceğini fakat bazen destek ve kuvvetini deneyecek davranışlarda bulunacak anlayacak duyarlı bir zeka verdim ![]() Tek zayıflık olarak kadınlara bir gözyaşı verdim ![]() ![]() ![]() Tamamen kendilerinin sahip olduklar, ihtiyaçlar olduğunda kullanmak üzere ![]() insanlık için bir gözyaşı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kadını güzel yapan şey ne saç, ne vücudu, ne de kendini ne şekilde satandır ![]() Kadını esas güzel yapan sevgisini paylaşabilmesi, fedakarlık, sorumluluk, anlayış, sadece bilgiye değil aynı zamanda kalbe de yenik akıldır ![]() __________________alıntı
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
crazy blue
|
![]() kadınlar için çok anlatılacak şey var aslında ama en güzelini sen yazmışın ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Ergenekon
|
![]() "Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz ![]() Gözyaşı ile beraber, ruhlarında gökkuşağına taşıyan kadınlarımıza saygılar ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
mate
|
![]() Alıntı:
mükemmel bir yazıya mükemmel bir yorum daha kusursuz anlatılamazdı ikinizede teşekkürlerimi bir borç bilirim ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
|