Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Bilgisayar,Teknoloji & İnternet Dünyası > Yazılım & Donanım

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bulma, karşıdan, yüklemelerinizi

Karşıdan Yüklemelerinizi Bulma

Eski 10-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Karşıdan Yüklemelerinizi Bulma

Karşıdan yüklemelerinizi bulma

Karşıdan yüklenen tüm öğelerin konumu karşıdan yükleme geçmişinizde görünür Karşıdan yüklenen her öğenin konumu karşıdan yükleme işleminiz tamamlandıktan sonra otomatik olarak görüntülenir Önceki güncelleştirmelerinizi tarihe veya açıklamaya göre sıralamak için, sütun başlıklarını tıklatın

Karşıdan yükleme geçmişinize erişmek için aşağıdaki adımları izleyin: 1Windows Update Kataloğu'na gidin Daha fazla bilgi için "Windows Update Kataloğu'na Erişme" bölümüne bakın2Yükleme geçmişini görüntüle'yi tıklatınNot Karşıdan yükleme geçmişiniz Program FilesWindowsUpdateV4 klasöründeki Iuhist_catalogAdminxml dosyasında depolanır

Bir öğeyi bulmak için karşıdan yükleme geçmişini kullanabilir veya ona gözatabilirsiniz

Windows güncelleştirmeleri, "Windows Update Kataloğu'ndan Windows güncelleştirmelerini karşıdan yükleme" bölümünün 7 adımında belirtilen konumdaki Software (Yazılım) alt klasörüne kaydedilir Her dil için bir dil alt klasörü (örneğin, İngilizce için "EN") oluşturulur ve her üretici ve ürünü için bir üreticiürün alt klasörü (örneğin, Windows XP için Com_microsoftWindowsXP) oluşturulur Her işletim sistemi için bir işletim sistemi alt klasörü (örneğin, Windows XP için x86WinXP) oluşturulur ve sonra her güncelleştirme için bir alt klasör oluşturulur

Sürücü güncelleştirmeleri, "Windows Update Kataloğu'ndan sürücü güncelleştirmelerini karşıdan yükleme" bölümünün 8 adımında belirtilen konumdaki Driver (Sürücü) alt klasörüne kaydedilir Her dil için bir dil alt klasörü (örneğin, İngilizce için "EN") oluşturulur ve her üretici ve sürücü kategorisi için bir üreticidonanım kategorisi alt klasörü (örneğin, monitör sürücüleri için Com_microsoft_whqlmonitors) oluşturulur Her işletim sistemi için bir işletim sistemi alt klasörü (örneğin, Windows XP için x86WinXP) oluşturulur ve sonra her sürücü için bir alt klasör oluşturulur

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com