![]() |
Ağda Dosya Paylaşimi (Resimli Anlatım) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ağda Dosya Paylaşimi (Resimli Anlatım)AĞDA DOSYA PAYLAŞIMI (Resimli Anlatım) Arkadaşlar işletim sistemleri geliştikçe güvenlik her seferrinde biraz daha artıyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yapmamız gereken ilk iş Guest hesabını etkinleştirmek ![]() Denetim masası/yönetimsel Araçlar/Bilgisayar Yönetimi ne giriyoruz ![]() burada Yerel Kullanıcı ve Guruplar'da kullanıcılar'ı seçiyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() hesap devre dışı nın yanındaki çentiği kaldırıyoruz ![]() ![]() Uygula ve tamam dedikten sonra hesabımızın etkin olduğunu görüyoruz ![]() ![]() Guest hesabımızı etkinleştirdiğimize göre artık dosyalarımızı paylaşabiliriz ![]() ![]() açılan pencereden bu klasörü paylaş seçilir ve izinlere basılır burada sadece everyone yi görüyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() Guest i bulmak için gelişmişe tıklıyoruz ![]() çıkan pencerede şimdi bula tıklıyoruz ![]() ![]() ![]() şimdi guesti eklemiş olduk ![]() ![]() Videolarım klasörünü paylaşıma açtık ve Guest e izin verdik ![]() Şimdi de güvenlik ayarlarını yapacağız ![]() ![]() burada Paylaşılan Klasörler içinde Paylaşımlar a tıkladığımızda bilgisayarımızdaki paylaşımları görebiliriz ![]() ![]() ve güvenlik sekmesine geçiyoruz ![]() ![]() ve ekleye basarak az önce yukarıda anlatıldığı gibi burayada Guesti ekliyoruz ![]() uygun gördüğünüz şekilde yetki verdikten sonra Uygula ve Tamam a basarak açık olan tüm pencereleri kapatıyoruz ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Ağda Dosya Paylaşimi (Resimli Anlatım) |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ağda Dosya Paylaşimi (Resimli Anlatım)güzelmiş eline saglık |
![]() |
![]() |