![]() |
Didim - Altınkum |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Didim - AltınkumDidim / Altınkum[/CENTER] Altınkum irili ufaklı koyları ve bu koylara düzenlenen tekne turlarıyla, değişik konaklama imkanları sunan işletmeleriyle her yıl on binlerce konuk ağırlayan turizm merkezimiz ![]() Plajı dillere destan Egenin şirin tatil beldesi kışları da eskisi kadar boşalmayan bir hal alıyor yıldan yıla ![]() ![]() ![]() Açık kalan mekanların sayısının yanısıra, özellikle kış aylarına hazırlanan işletmelerin sezon kaygısı neredeyse hiç bitmiyor ![]() Denizinin karaya değil de denize akıntılı dalgalarının oluşu kendi kendini sürekli temiz tutan koylarıyla Didim'in en gözde Plaj yerleşimlerinin en birincisidir Altınkum ![]() Rüzgar sörfü ve diğer su sporları için eşsiz bir cennet niteliğindedir ![]() Kano sevenler için deniz oldukça uygun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tekne Turları balık avlama sezonu biter bitmez başlıyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dalış okullarında (Diving Center) padi lisansı veren, kurslar düzenleniyor ![]() ![]() Altınkum merkezde pekçok eczane, Restaurant, çay bahçesi, disco, bar mevcut ![]() Şehiriçi minibüsleri her 5 dk'da yazları, her 15 dk'da bir kışları Aquapark (Taşburun-Aşık Restaurant)a kadar uzanan geniş bir tur yapıyorlar ![]() Altınkum'da Bir akşam yada Sabah yürüyüşüne çıktığınızda en yeşil yeşil alan olarak halen varolan çamlık içinden geçince rüzgar kendini hissettirir ![]() ![]() ![]() ![]() Altınkum'da her keseye uygun konaklama imkanı sunan çok çeşitli konaklama tesisi var ![]() ![]() Altınkum'da sezon Mayısın başlarında umut verici bir biçimde başlar ![]() ![]() ![]() ![]() Kışı başka yazı başka güzel ![]() ![]() ![]() Kış aylarında tatile çıkacaksanız yaz kış açık olan otellerin sayısında son yıllarda artış var ![]() ![]() Havaalanı transferleri, kültürel ve tarihi gezilerle turizm hizmeti veren lokal seyahat acentelerinin kış aylarında da hizmet veriyor olması bir tesadüf değil artık ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|