Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Ülke & Şehirler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
altınkum, didim

Didim - Altınkum

Eski 10-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Didim - Altınkum

Didim / Altınkum[/CENTER]

Altınkum irili ufaklı koyları ve bu koylara düzenlenen tekne turlarıyla, değişik konaklama imkanları sunan işletmeleriyle her yıl on binlerce konuk ağırlayan turizm merkezimiz

Plajı dillere destan Egenin şirin tatil beldesi kışları da eskisi kadar boşalmayan bir hal alıyor yıldan yıla

Açık kalan mekanların sayısının yanısıra, özellikle kış aylarına hazırlanan işletmelerin sezon kaygısı neredeyse hiç bitmiyor

Denizinin karaya değil de denize akıntılı dalgalarının oluşu kendi kendini sürekli temiz tutan koylarıyla Didim'in en gözde Plaj yerleşimlerinin en birincisidir Altınkum

Rüzgar sörfü ve diğer su sporları için eşsiz bir cennet niteliğindedir

Kano sevenler için deniz oldukça uygun Parlamenterler sitesinden üçüncü koya kadar kapsanan alanda çok usta değilseniz yanlız kano tehlikeli olabilir Can yeleksiz binilecek pedallılarla da koy içinden dışarı açılmamaya dikkat edin Deniz her ne kadar sakin de olsa can yeleğiniz varsa daha güvendesiniz Altınkumda kış fırtınalarını (zaten denize girilmeyen dönem) saymazsak azgın dalgalar yok

Tekne Turları balık avlama sezonu biter bitmez başlıyor Bu Aynı zamanda turizm sezonunun başlangıcı Avlanma sezonu başlangıcı da yine turizm sezonu bitimi hemen hemen Son yıllarda sezon uzadı Tatilciler Yaz sonunda daha tenha bir ortamda tatil yapmayı yeğleyenler işletmecilerin daha uzun açık kalmasında etkili oldular da denilebilir

Dalış okullarında (Diving Center) padi lisansı veren, kurslar düzenleniyor Dalgışların havuzda verdikleri hazırlık derslerinin ardından cennet adası açıklarında suyun altında deniz kestanesi kırıp balık beslenilen unutulmaz sahnelerin yaşandığı normal başlangıç kurslarından başka pek çok programları var

Altınkum merkezde pekçok eczane, Restaurant, çay bahçesi, disco, bar mevcut

Şehiriçi minibüsleri her 5 dk'da yazları, her 15 dk'da bir kışları Aquapark (Taşburun-Aşık Restaurant)a kadar uzanan geniş bir tur yapıyorlar

Altınkum'da Bir akşam yada Sabah yürüyüşüne çıktığınızda en yeşil yeşil alan olarak halen varolan çamlık içinden geçince rüzgar kendini hissettirir Denizi karşınıza alıp uzun uzun bakınca Bodrum yarımadasının bizim tarafımızda kalan Gündoğan, Türkbükü, Tandoğan gibi minik balıkçı kasabalarını (hemen hepsi hatırı sayılır tatil merkezleridir bugün) seçebilirsiniz havadaki nem oranı dengeliyse sabahları

Altınkum'da her keseye uygun konaklama imkanı sunan çok çeşitli konaklama tesisi var Pansiyonlardan, iki yıldızlısına beş yıldızlısına konaklama sektöründe ihtiyacınıza cevap verebilecek pek çok işletme mevcut

Altınkum'da sezon Mayısın başlarında umut verici bir biçimde başlar Sıcağa fazla dayanamayan orta yaş ve üstü turistler havanın yaz sıcağına oranla hissedilir derecede serin olduğu Mayıs ve Eylül gibi ayları tercih ederler

Kışı başka yazı başka güzel

Kış aylarında tatile çıkacaksanız yaz kış açık olan otellerin sayısında son yıllarda artış var Kaloriferli ve klimalı odalarıyla hizmet veren bir kaç büyük otelin yanısıra; albenisi olan küçük otellerin sayısı da yıldan yıla artıyor

Havaalanı transferleri, kültürel ve tarihi gezilerle turizm hizmeti veren lokal seyahat acentelerinin kış aylarında da hizmet veriyor olması bir tesadüf değil artık

Alıntı Yaparak Cevapla

Didim - Altınkum

Eski 10-25-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Didim - Altınkum

Didim - Altınkum

Alıntı Yaparak Cevapla

Didim - Altınkum

Eski 10-25-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

Didim - Altınkum

Didim - Altınkum

Didim - Altınkum resimleri

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com