|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
edition, enterprise, manager, paragon, partition, server |
![]() |
Paragon Partition Manager Enterprise Server Edition |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Paragon Partition Manager Enterprise Server EditionParagon Partition Manager Enterprise Server Edition Yazılım, sabit disklerin yedeğini alarak, tüm sürücülerin bölme işlemini sorunsuz ve %100 eksiksiz olarak yapmaktadır ![]() ![]() ![]() Her bilgisayar sahibi sabit disk yönetiminin bir göreviyle er yada geç karşılaşır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Peki ya bilgisayar kurulduktan sonra kullanıcı sabit diski bölme zorunluluğu duyarsa? Yeni kurulan bir bilgisayarda tüm yazılımlar kurulu bir durumda yedek alma ihtiyacı duyar ve bunu % 100 kayıpsız yapacak bir yazılıma ihtiyacı varsa? Yazılım, disk kaynaklarını optimum bir şekilde tahsis etmekte, bilgisayarınızda işletim sistemlerini etkili bir şekilde yönetmektedir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Özellikler: Özgün UFSD teknolojisi ile, sabit diskinizde herhangi bir bölümü gözden geçirebilektedir ![]() Yazılım, yeni-yeniden şekillendirme teknolojiyle, NTFS işletim sisteminde [rebooting] Windows olmadan bölme yapmak imkanı sağlamaktadır ![]() Özgün akıllı bölme teknolojisi ile, hemen hemen tüm hard diski bölmek için, verinin tek bir baytını bile kaybetmeden operasyonlarla bölmektedir ![]() Yenilikçi BTE teknolojisi ile, görünüm modunu değiştirmeden sabit disklere biçim vermektedir ![]() Yazılım, sistem bölmesiyle operasyon yapmak için disket veya cd'den bilgisayarı kurmak zorunda bırakmamaktadır ![]() Bölme yönetmeni, windows algoritmaları ile uyumlu olan kendi algoritmalarını kullanmaktadır ![]() Yazılım, işletim sisteminden tamamen izole edilir ve ayrı ayrı çalışabilir ![]() Çabuk kopya modu, varsayılan olarak kullanılmaktadır ![]() ![]() Kötü kopya modu, kullanılmamış olan ve kaynak bölme/sabit diskin tüm sektörlerini kopya edebilmektedir ![]() ![]() ![]() Fonksiyonu yeniden şekillendirmeye müsaittir ![]() ![]() Sabit disk bölme büyüklüklerinin değişimi, hedef sabit disk büyüklüğüne göre mümkündür ![]() Sabit disk'te oluşan kötü alanları izole edebilme veya onarabilme yeteneğine sahiptir ![]() ![]() ![]() NOT: Yazılım demo sürümünde yukarıda bahsedilen işlemleri kısıtlamalı olarak yapmaktadır ![]() Sürüm : 8 ![]() ![]() http://download ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|