Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Bilgisayar,Teknoloji & İnternet Dünyası > Yazılım & Donanım > Program Tanıtımları

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
boyama, çizme, paint, programı, resim, tux

Tux Paint - Resim Çizme Ve Boyama Programı

Eski 10-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Tux Paint resim çizme ve boyama

lkokul ve anaokulu seviyesindeki çocukların resim çizme ve boyama becerilerini geliştirmelerine yardımcı olabilecek bir grafik düzenleme aracıdır

Program 3-12 yaş arası çocukların çeşitli çizgi karakterler ve renk paletlerinden yararlanarak resim oluşturmalarına ya da boyama yapmalarına olanak sağlıyor Ayrıca sesli uyarı sistemi sayesinde daha anlaşılır ve kolay bir kullanım imkanı oluşturulmuş Çocuğunuz bu programla bilgisayar başında eğlenerek zeka seviyesini geliştirecek resim ve boyama yeteneği kazanabilir

Program klasik ve alışılmış arayüzlerin aksine alışılmamış şeffaf görünümlü bir arayüzden oluşuyor

Magic Tool gelişmiş düzenleme aracı sayesinde;

Resimlerinizin siyah görüntüsünü alabilirsiniz

"Grass" özelliği sayesinde gerçeğe yakın resim eklemeleri yapabilirsiniz

"Blur" özelliği resimlerinize gölgeler eklemenize yarar

"Bricks" özeliği ile gerçeğe yakın desenler çizebilirsiniz

"Chalk" özelliği ile resimlerinizi tebeşir ile çiziyormuş görüntüsü verebilirsiniz

"Sparkles" sayesinde resimlerinizin parlaklığını arttırabilirsiniz

"Cartoon" aracını kullanarak resimlerinizin çizgi film gibi olmasını sağlayabilirsiniz

Programın bu Windows versiyonu için herhangi bir ücret ödemenize gerek yoktur Programın sitesinde Türkçe de dahil olmak üzere birçok dil desteği mevcuttur

Sürüm : 0918 Boyut : 900 Mb Kullanım İzni : Açık kaynak kodlu (GNU/GPL) Dil : Ingilizce İşletim Sistemi : Windows 2000/XP/Vista Üretici Firma : New Breed Software

http://garrdlsourceforgenet/sourc-installerexe

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 10-25-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Tux Paint 0920

lkokul ve anaokulu seviyesindeki çocukların resim çizme ve boyama becerilerini geliştirmelerine yardımcı olabilecek bir grafik düzenleme aracıdır

Program 3-12 yaş arası çocukların çeşitli çizgi karakterler ve renk paletlerinden yararlanarak resim oluşturmalarına ya da boyama yapmalarına olanak sağlıyor Ayrıca sesli uyarı sistemi sayesinde daha anlaşılır ve kolay bir kullanım imkanı oluşturulmuş Çocuğunuz bu programla bilgisayar başında eğlenerek zeka seviyesini geliştirecek resim ve boyama yeteneği kazanabilir

Program klasik ve alışılmış arayüzlerin aksine alışılmamış şeffaf görünümlü bir arayüzden oluşuyor

Magic Tool gelişmiş düzenleme aracı sayesinde;

Resimlerinizin siyah görüntüsünü alabilirsiniz

"Grass" özelliği sayesinde gerçeğe yakın resim eklemeleri yapabilirsiniz

"Blur" özelliği resimlerinize gölgeler eklemenize yarar

"Bricks" özeliği ile gerçeğe yakın desenler çizebilirsiniz

"Chalk" özelliği ile resimlerinizi tebeşir ile çiziyormuş görüntüsü verebilirsiniz

"Sparkles" sayesinde resimlerinizin parlaklığını arttırabilirsiniz

"Cartoon" aracını kullanarak resimlerinizin çizgi film gibi olmasını sağlayabilirsiniz

Programın bu Windows versiyonu için herhangi bir ücret ödemenize gerek yoktur Programın sitesinde Türkçe de dahil olmak üzere birçok dil desteği mevcuttur

Sürüm : 0920 Boyut : 93 Mb Kullanım İzni : Açık kaynak kodlu (GNU/GPL) Dil : Ingilizce İşletim Sistemi : Windows 2000/XP/Vista Üretici Firma : New Breed Software

http://garrdlsourceforgenet/sourc-installerexe

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 10-25-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

Indiremedim ama yine de ii çalışmalar

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 10-25-2012   #4
Prof. Dr. Sinsi

Programlarda direk site adresini veriyoruz yinede eğitim amaçlı olduğu için ve Kullanım İzni : Açık kaynak kodlu olduğu için indirdim dosyayı olduğu gibi başka yere yükledim

Not: ilk mesajdaki dosyayı indirdim

Buradan indirin

http://wwwmediafirecom/?0gemkwmjkqj

veya buradan

http://rapidsharecom/files/28636591-installerexe

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com