Bu program ile 144 megabyte'lık disketlerinizi 172 megabyte'a çıkarabilirsiniz Fakat bunu NT/2000/XP işletim sistemlerinde yapamazsınız Ama yine de disketinizi 168 mb olarak formatlayabilirsiniz Bunların dışındaki işletim sistemleriyle 172 mb'a formatlayabilirsiniz Yapacağınız tek şey disketi bilgisayara takmak ve bu program ile dmf2 işaretli olacak şekilde format atmak Bu işlemi yaptıktan sonra disketinizin boyutu 172 mb (xp/nt/2000 için 168 mb)olacaktır
Sürüm : 351 Boyut : 552 Kb Kullanım İzni : Süre/Kullanım Kısıtlamalı (Shareware) Kısıtlama : 15 Dil : Ingilizce İşletim Sistemi : Windows (Tümü) Üretici Firma : Alkonost
Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.
Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.
IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.