Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Bilgisayar,Teknoloji & İnternet Dünyası > Yazılım & Donanım > Program Tanıtımları

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
hardware, test

Test My Hardware

Eski 10-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Test My Hardware

Test My Hardware

Test My Hardware, basit sistem bilgisi öğreniminde kullanabileceğiniz basit bir programdır Yazılım; işlemci, anakart, ekran ve ses kartı, sabit disk, işletim sistemi, monitör, ağ servisleri, modem, USB sürücüleri ve Bios sürümü hakkındaki bilgileri öğrenmenizi sağlıyor Bu bilgiler sayesinde sisteminizin durumunu görerek gerekli işlemleri yapabilirsiniz Mesela Bios sürümüne bakınca üreticinin güncel bir sürüm yayınlayıp yayınlamadığını görebilirsiniz Ayrıca program disk kullanım bilgileri ve seri numaralarını da gösteriyor

Test ettiğim kadarıyla başarısız olan bu yazılım ayrıntılı hiçbir bilgi vermiyor Açılışı benzer diğer yazılımlara göre (PC Wizard, Everest, SiSoftware Sandra) biraz daha uzun sürüyor Eğer orta düzey bir kullanıcıysanız bu program sizi tatmin etmez Yazılımın kullanımı daha basitleştirilmiş diye düşünüyorum Ancak yine de, hızlı biçimde bilgi alabilmeniz için deneyebileceğiniz bir yazılım

Son sürümde neler yeni?

Test sonucunu yazdırma özelliği eklendi

MCI aygıt bilgisi alma eklendi

Sürüm : 23 Boyut : 187 Mb Kullanım İzni : Ücretsiz (Freeware) Kısıtlama : Dil : Ingilizce İşletim Sistemi : Windows 95/98/Me/2000/XP/Vista Üretici Firma : TestMyHardware

N

http://wwwtestmyhardwarecom/files/testmh-repairexe

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com