Yufkalı Tavuk Kebabı |
|
|
#1 |
|
Şengül Şirin
|
Yufkalı Tavuk KebabıYufkalı Tavuk Kebabı Malzeme 3 tavuk budu 3 tavuk göğüs eti 4 adet yufka 4 adet patates 2 adet domates 2 adet biber ayçiçek yağı Maydanoz Tarifi Tavukların kemiklerini ayıklayın Kuşbaşı doğrayın ve ilave edip az daha kavurun Domatesleri, biberi ilave edip az da su koyun ve pişirin Süzdürün suyunu ayırın Yufkaları altıya bölün Her iki parçayı birleştirip tavukları içine sarın ve et kısmı alta gelsin Hepsini böyle sarın ve en sonunda süzülen tavuk suyunu da üzerlerine gezdirip fırına verin 20 dakikada hazırdır (Sıcak servis yapın )
__________________
Arkadaşlar, efendiler ve ey millet, iyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, meczuplar memleketi olamaz
En doğru, en hakiki tarikat, medeniyet tarikatıdır |
|
|
|