|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
anlamları, cümleler, erkeklerin, kurduğu, sık |
![]() |
Erkeklerin En Sık Kurduğu Cümleler Ve Anlamları |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Erkeklerin En Sık Kurduğu Cümleler Ve AnlamlarıErkeklerin En Sık Kurduğu Cümleler Ve Anlamları Erkekleri anlamak en az kadınları anlamak kadar zor ![]() ![]() 1 ![]() Anlamı: Elimde bir çubukla bütün gün sandalda oturucam, kusana kadar içip denizde yüzen balıkları izleyeceğim’ 2 ![]() Anlamı: ‘Bunun bilinen bir mantıklı açıklaması yok, boşuna uğraşma hiçbir mantık kalıbına sokamazsın ![]() 3 ![]() Anlamı: ‘Yemek neden hala masaya gelmedi?’ 4 ![]() Anlamı: ‘Çevirisi yok ![]() ![]() ![]() 5 ![]() Anlamı: ‘Bu lanet şeyin nasıl çalıştığı hakkında hiçbir fikrim yok’ 6 ![]() Anlamı: ‘Şu karşıdaki kızıl bombanın erkek arkadaşı var mı yok mu, kafam ona takıldı da’ 7 ![]() Anlamı: ‘Şu elektrikli süpürgeyi artık sustursan iyi olacak, filmin içine ettin!!’ 8 ![]() ![]() Anlamı: ‘Sen hala konuşuyor musun?’ 9 ![]() Anlamı: ‘American Pie’ın sözlerini hatırlıyorum, ilk öptüğüm kızın evinin yolunu hatırlıyorum, bugüne kadar ki bütün arabalarımın teknik özelliklerini hatırlıyorum ama senin doğum gününü unuttum’ 10 ![]() ![]() Anlamı: ‘Köşebaşında gül satan kız tam bir afetti’ 11 ![]() Anlamı: ‘Aslında tam damarı kestim ama gebereceğimi bilsem canımın ne kadar acıdığını itiraf etmeyeceğim’ 12 ![]() Anlamı: ‘…Ve en kısa zamanda iyi bir tane bulsam iyi olacak’ 13 ![]() Anlamı: ‘Yakalamak için ellerimi açtım ama yakalayamadım, dolayısıyla attığın gibi kendin bul’ 14 ![]() Anlamı: ‘Yine nasıl yakaladın???’ 15 ![]() Anlamı: ‘Ne söylediğin hakkında hiçbir fikrim yok ve umarım dinliyormuş gibi yaptığımı anlayınca 3 saat bağırıp çağırmazsın’ 16 ![]() Anlamı: ‘Senin çığlıklarına bile zar zor alıştım ve daha kötüsüyle karşılaşma riskini göze alamam’ 17 ![]() Anlamı: ‘Tanrım ne olur bu denediğin son elbise olsun yoksa kalp krizi geçireceğim’ 18 ![]() ![]() ![]() Anlamı: ‘Bizi kimse bulamayacak’ |
![]() |
![]() |
|