![]() |
KUR’AN’LA KONUŞAN KADIN |
![]() |
![]() |
#1 |
b@ron
|
![]() KUR’AN’LA KONUŞAN KADINkUR’AN’LA KONUŞAN KADIN
Tebe-i Tâbiîn neslinden Abdullah ibn Mübarek hazretleri anlatıyor: Hacca gidiyordum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Anladım ki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Ne zamandan beri böyle yolunu kaybettin?" dedim ![]() ![]() ![]() "Sonra orucunuzu gün batıncaya kadar tamamlayın" (Bakara: 187) âyetini okudu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Niye benim gibi konuşmadığını sordum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Deveme bindirip kafilesine ulaştırma teklifinde bulundum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gözlerimi çevirdim; binecekken deve ürküp kaçtı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Deveye bindi ve "Bunu bize baş eğdiren ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yürürken şiir okumaya başladım ![]() ![]() ![]() ![]() Bir süre gittik; sonra evli olup olmadığını sordum ![]() ![]() Derken kafilesine ulaştık ve "Kafile içinde kimsen var mı?" dedim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Ey İbrahim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yiyecek gelince bana ![]() ![]() Çocuklara ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İbn Mübarek ![]() ![]() Ali Ünal-Zaman
|