|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
begenirsiniz, çaşlışmayı, ilkez, umarım, yaptım |
![]() |
İlkez Bu Çaşlışmayı Yaptım Umarım Begenirsiniz |
![]() |
![]() |
#1 |
peri
|
![]() İlkez Bu Çaşlışmayı Yaptım Umarım BegenirsinizYonca Lodi - Emanet ![]() Sen benim içimdeki büyük yangınların adı Ben senin gecendeki mavi yada günümdeki sarı Sen benim şehrindeki bütün sokakların adı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ben senin yüzümdeki çizgi dünündeki anı Hadi kalk gel bul bi bahane Birazcık heves biraz caesaret ![]() ![]() ![]() İlk günkü gibi duruyor hala kalbin ömürlük bende emenet Hadi kalk gel bul bi bahane Birazcık heves biraz caesaret ![]() ![]() ![]() İlk günkü gibi duruyor hala kalbin ömürlük bende emenet
![]() ![]() ![]()
Yüreğin varsa karşılıksız da seversin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Korkun ne olabilir ki? Kaybetmek mi? Hep yalnız değilmiydik zaten ![]() ![]() ![]() Seviyorum demek önce onsuz olmayı kabullenmektir Varlığı armağansa yokluğu ceza deği Varlığının değerini bilmektir ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : İlkez Bu Çaşlışmayı Yaptım Umarım Begenirsiniz |
![]() |
![]() |
#2 |
LAST BREATH
|
![]() Cevap : İlkez Bu Çaşlışmayı Yaptım Umarım BegenirsinizGüzel bir çalışma olmuş, emeğine sağlık canım ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
peri
|
![]() Cevap : İlkez Bu Çaşlışmayı Yaptım Umarım Begenirsiniz |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
the hard matt
|
![]() Cevap : İlkez Bu Çaşlışmayı Yaptım Umarım Begenirsinizgzl olmus kardescazım eee kımın kardesı :))
|