Bebekler İçin Örgü Şapka Örnekleri |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bebekler İçin Örgü Şapka ÖrnekleriBebekler Için örgü şapka örnekleri | Bebek Çocuk Örgü Kıyafetleri ve Modası ![]() |
|
|
|
#2 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bebekler İçin Örgü Şapka ÖrnekleriBebekler Için örgü şapka örnekleri | Bebek Çocuk Örgü Kıyafetleri ve Modası ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
#3 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bebekler İçin Örgü Şapka Örnekleri![]() ![]() PONPONLU ŞAPKANIN YAPILIŞI ÖNCELİKLE ŞİŞİMİZE 68 İLMEK ATIYORUZ ARDINDAN8 SIRA 2 TERS 2 DÜZ LASTİK ÖRÜYORUZ SONRA BEYAZ İPE GEÇİP 26 SIRA DÜZ ÖRÜYORUZ SONRADA 3-4 SIRADA BİR HER 2 TARFTANDA KESİYORUZ ŞAPKAYI YAPACAĞIMIZ KİŞİNİN KAFASINA GÖRE BOYUNU AYARLIYORUZ İSTEDİĞİMİZ BOYA GELDİĞİNDE ŞAPKAYI KESEREK BİTİRİYORUZ BİTTİKTEN SONRA ŞAPKANIN KESTİĞİMİZ KISMINA YANİ TEPE KIS MINA İP GEÇİRİYORUZ VE BÜZÜYORUZ SIKICA BAĞLIYORUZ ![]() SONRADA KENARINI DİKİP ŞAPKANIN UYGUN BİR YERİNE 3 TANE PONPON YAPIP DİKİYORUZ TEPE KISMINADA 3 TANE PONPON YAPIYORUZ İSTERSENİZ 1 TANEDE YAPABİLİRSİNİZ![]() YAPACAK OLANLARA KOLAY GELSİN ![]() PONPONLU ATKININ YAPILIŞI ŞİŞİMİZE 24 İLMEK ATIYORUZ YAKLAŞIK 5 KARIŞ DÜZ ÖRDÜKTEN SONRA ATKIYI BİTİRİYORUZ KENARLARI KIVRILDIĞI İÇİNBEN KENARLARINA 2 TERS 2 DÜZ LASTİK YAPTIM 2 SIRA YAPSANIZ YETERLİ OLUYOR ![]() ATKININ HER 2 KENARINI BİTİRDİKTEN SONRA HER 2 UCUNA İP GEÇİRİP BÜZÜYORUZ ![]() AYNEN ŞAPKADAKİ GİBİ ATKIMIZ İKİYE KATLAN MIŞ ŞEKİLDE DURUYOR ATKI İÇİN 4 TANE PONPONYAPTIM VE ARALARDA BOŞLUK BIRAKARAK DİKTİM ![]() ATKINI UÇ KISIMLARINADA YİNE 3 TANE PONPON YAPTIM VE DİKTİM ![]() [b] |
|
|
|
#4 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bebekler İçin Örgü Şapka ÖrnekleriBebekler Için örgü şapka örnekleri | Bebek Çocuk Örgü Kıyafetleri ve Modası |
|
|
|
#5 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bebekler İçin Örgü Şapka ÖrnekleriÇocuk Gece Kıyafeti Modası ![]() ![]() |
|
|
|
#6 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bebekler İçin Örgü Şapka ÖrnekleriYeşil kahverengi örgü bebek beresi , örgü bebek beresi 2012 ![]() |
|
|
|