|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
cvplari, kadinlarin, sorduklari, soru, zor |
![]() |
Kadinlarin Sorduklari En Zor 5 Soru Ve Cvplari.. |
![]() |
![]() |
#1 |
puslu
|
![]() Kadinlarin Sorduklari En Zor 5 Soru Ve Cvplari..Ne düşünüyorsun, Beni seviyor musun, Şişman mıyım, O (kadın) benden daha mı güzel, Ben ölseydim ne yapardın? Sorular: 1 ![]() 2 ![]() 3 ![]() 4 ![]() 5 ![]() Bu soruların kötü ve zor olmasının nedeni onlara doğru cevaplar verilmezse her birinin büyük bir tartışma, kavga ve/veya boşanmaya yol açma riski taşımasıdır ![]() ahlaki açıdan doğruluk göz önüne alınmamış, bu okuyucunun ahlak anlayışına bırakılmıştır ![]() 1 ![]() Ne düşünüyorsun? Bu sorunun doğru cevabı, tabii ki şöyle bir şeydir: Senin ne kadar sıcak, harika, ilgili, düşünceli, zeki, ve güzel bir eş olduğunu ve seninle karşılaştığım için ne kadar şanslı olduğumu düşünüyordum ![]() Bu cevap kitabi olduğundan, böyle söylerseniz tabii ki fazla işe yaramaz ![]() Onu konuşma diline aktarmanız gerekir: Yaa, düşünüyorum da, ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ilgileniyorsun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() boşluk) ![]() ![]() ![]() hergeleyim! Bu cevap o sırada aklınızdan geçenlerle uzaktan yakından ilgili olmayabilir ![]() Yanlış cevaplar: a ![]() ![]() b ![]() ![]() c ![]() ![]() d ![]() ![]() e ![]() ![]() f ![]() ![]() ![]() ![]() Sassy makalesine göre bu aptal soruya verilen en iyi cevap Evli ve Çocuklu'daki Al Bundy'den gelmiş ![]() Senin bilmeni isteseydim, demiş Al, düşünmek yerine konuşuyor olurdum ![]() Diğer soruların da bir tek doğru cevabı fakat bir çok yanlış cevabı var ![]() 2 ![]() Beni seviyor musun? Bu sorunun doğru cevabı, "evet"tir ![]() "evet, hayatım" da diyebilir ![]() Yanlış cevaplar: a ![]() ![]() b ![]() c ![]() ![]() d ![]() e ![]() f ![]() ![]() ![]() ![]() 3 ![]() Şişman mıyım? Bu sorunun doğru cevabı kendinden emin bir şekilde ve kesinlikle vurgulayarak, "hayır, tabii ki değilsin," deyip odadan hemen çıkmaktır ![]() Yanlış cevaplar: a ![]() ![]() b ![]() c ![]() ![]() d ![]() ![]() e ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
ErGENEKON_GS_48
|
Gerçekler bunlar haaa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Eline sağlık dost ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Ergenekon
|
![]() 1 ![]() 2 ![]() 3 ![]() 4 ![]() 5 ![]() ![]() -Sen ne diyorsun yaa! -Sarışın isen aptal da değilsin ya hayatım ![]() ![]() ![]() -Şaka yaptığını anlamıştım zaten canımmmmm ![]() ( Bakın ne kolay cevapladım ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
tatia27
|
![]() 1 ![]() 2 ![]() 3 ![]() 4 ![]() 5 ![]() ergenekon gerçekten bütün bunları söledigin biri oldumu? tşklr
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Ergenekon
|
![]() Mümkün mü? Beşinci soruya varmadan, daha ilk cevapta beş parça ederler adamı ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
[KAPLAN]
|
![]() Sevmek zor zanaat ![]() ![]() ![]() ![]() Paylaşımın için teşekkürler puslu ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|