Erotik Hatlarda Çalışan Kadınlara Birde Yakından Bakın |
|
|
#1 |
|
peri
|
Erotik Hatlarda Çalışan Kadınlara Birde Yakından BakınAygın - baygın konuşarak karşıdakini kendinden geçiren ve telefon hattı üzerinden cebini boşaltan bu kadınların hiç de sesleri gibi olmadığı ortaya çıktı
![]() Fotoğrafçının Phillip Toledano hazırladığı bir proje için Amerika'daki seks hatlarında çalışan kadınları buldu Telefonda cinsel fantazi uzmanı olan bu kadınların hiç de beklediği gibi çıkmadığını belirten fotoğrafçı, 'onları görünce kelimenin tam anlamıyla şok geçirdim" dedi![]() Gerçekten de bu hatlarda çalışanların önemli bir kısmı evli ve ev kadını idi Hatta yaşları ortanın üzerinde kilo olarak ta arabalırnad obezler bile bulunuyordu HABERVİTRİNİ/ÖZEL ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Yüreğin varsa karşılıksız da seversin ![]() ![]() Beklentisiz![]() ![]() ![]() Korkun ne olabilir ki? Kaybetmek mi? Hep yalnız değilmiydik zaten ![]() ![]() ![]() Seviyorum demek önce onsuz olmayı kabullenmektir Varlığı armağansa yokluğu ceza deği Varlığının değerini bilmektir ![]() ![]() ![]()
|
|
Cevap : Erotik Hatlarda Çalışan Kadınlara Birde Yakından Bakın |
|
|
#2 |
|
Şengül Şirin
|
Cevap : Erotik Hatlarda Çalışan Kadınlara Birde Yakından BakınSüperlermiş ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
#3 |
|
LAST BREATH
|
Cevap : Erotik Hatlarda Çalışan Kadınlara Birde Yakından BakınErotizimede bak sen
Dehşet güzeller ha ![]()
|
|
#4 |
|
peri
|
Cevap : Erotik Hatlarda Çalışan Kadınlara Birde Yakından Bakınsormayın ya gülmemek için zor tutum kendimi ![]() öyleler demii heee ![]()
Yüreğin varsa karşılıksız da seversin ![]() ![]() Beklentisiz![]() ![]() ![]() Korkun ne olabilir ki? Kaybetmek mi? Hep yalnız değilmiydik zaten ![]() ![]() ![]() Seviyorum demek önce onsuz olmayı kabullenmektir Varlığı armağansa yokluğu ceza deği Varlığının değerini bilmektir ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#5 |
|
b@ron
|
Cevap : Erotik Hatlarda Çalışan Kadınlara Birde Yakından Bakın
|