![]() |
Türk Bilim Adamlarından Yeni Buluş! 5.12.09 |
![]() |
![]() |
#1 |
peri
|
![]() Türk Bilim Adamlarından Yeni Buluş! 5.12.09TÜRK BİLİM ADAMLARINDAN YENİ BULUŞ ![]() ![]() Muğla'nın Ula ilçesine bağlı Elmalı Köyü'nde dünyada ilk defa görülen yeni bir mantar türüne rastlandığı bildirildi ![]() Muğla Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Biyoloji Bölümü Öğretim Üyesi Dr ![]() ![]() ''Muğla Üniversitesi Biyoloji Bölümü Öğretim Üyesi Prof ![]() ![]() ![]() ![]() Buldukları mantarın Muğla bölgesine has bir bitki türü olduğunu ifade eden Allı, ''Bu mantar türü Muğla bölgesi'nde halk arasında 'Kuzu Göbeği' olarak bilinen ve ihraç potansiyeli olan bir tür ![]() ![]() ![]() ![]() İNGİLİZ BİLİM ADAMLARIYLA ORTAK ÇALIŞMA Muğla Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr ![]() ''İngiliz bilim adamları ile yaptığımız ortak çalışmalar neticesinde bunun yeni bir tür olduğuna hep birlikte karar verdik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kaynak: ajans5
![]()
Yüreğin varsa karşılıksız da seversin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Korkun ne olabilir ki? Kaybetmek mi? Hep yalnız değilmiydik zaten ![]() ![]() ![]() Seviyorum demek önce onsuz olmayı kabullenmektir Varlığı armağansa yokluğu ceza deği Varlığının değerini bilmektir ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|