|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| hikaye, seni terkediyorum|masal, özetleri |
&Quot;Seni Terkediyorum&Quot;...|Masal Ve Hikaye Özetleri |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
&Quot;Seni Terkediyorum&Quot;...|Masal Ve Hikaye Özetleri"seni terkediyorum" ![]() ![]() ![]() temmuzdu ![]() ![]() bu cümleyi bir akşamüstü, bir yağmur gibi bırakıp gitmiştin yüreğime![]() ![]() karşı durakta bizim evin önünden geçecek olan 17 15 otobüsü vardı![]() ![]() koltuklarında liseli çocuklar, yaşlı kadınlar oturuyordu![]() ![]() yanımızdaki masadaki kız sütlü neskafe istemişti![]() ![]() kahverengi bir elbisesi vardı üzerinde![]() ![]() ![]() "seni terkediyorum" ![]() ![]() ![]() içime sıcak bir çay gibi dökülüyordu cümlen ![]() ![]() sen çayını karıştırıyordun![]() ![]() bense içimde birşeyleri birbirine![]() ![]() yine de gülümsemeyi seçtim![]() ![]() yine yakışıklıydın çünkü![]() ![]() kirli sakalının altında gizlediğin o tanrısal yüzün beni suskunluğuma sürüklüyordu![]() ![]() susuyordum![]() ![]() bir fincan buğusunda gizliyordum, gözümün yağmaya meyilli bulutlarını![]() ![]() ![]() ![]() temmuzdu![]() ![]() bir rüzgara gebeydim![]() ![]() seni seviyordum![]() ![]() ![]() "seni terkediyorum" ![]() ![]() ![]() ilk önce dudaklarımın çatladığını hissettim ![]() ![]() dilimin ucunda neskafemin sütsüz ayrılık tadı![]() ![]() seni düşündüm![]() ![]() gideceğini![]() ![]() bir daha olmayacağını![]() ![]() sensiz ne yapacağımı![]() ![]() karşıda giden otobüsü düşündüm![]() ![]() anneme tansiyonu yükselmeden nasıl anlatacağımı![]() ![]() ağlamaması gerektiğini![]() ![]() ![]() insanın nankörlüğü işte ![]() ![]() düşünmemem gereken şeyleri de düşündüm![]() ![]() ![]() göğsündeki parfüm kokulu kıllara başımı koyup uzandığımız akşam üstlerini ![]() ![]() bir daha olmayacağının korkusu çöktü omuzlarıma![]() ![]() sensiz bir sabahı nasıl bulacağımı bilmiyordum![]() ![]() neskafem soğuyordu![]() ![]() karşıda otobüs yoktu![]() ![]() sana bir daha dokunamamak![]() ![]() içime kar yağıyordu![]() ![]() bunu düşünmek bile beni hep üşütürdü![]() ![]() masalar dönüyordu![]() ![]() üşüdüm![]() ![]() başım dönüyordu![]() ![]() kolonya![]() ![]() sen![]() ![]() annem![]() ![]() dudakların![]() ![]() ben![]() ![]() tansiyon![]() ![]() düştüm![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "seni terkediyorum" ![]() ![]() kendime geldiğimde sen gitmiştin ![]() ![]() annem bütün anneler gibi olgun davrandı o akşam![]() ![]() esmer kızını kollarının arasında sıkarak sabaha kadar ağladık![]() ![]() babamın yokluğunu daha iyi anlıyordum artık![]() ![]() erkeksiz bir evin soğukluğunu silebilmek adına çırpınışını dinledim dul kalbinin![]() ![]() yüzüm göğsünün sol tarafında![]() ![]() yüzüme dokunan saçlarındaki sıcaklıkla ısındım![]() ![]() seni düşündüm![]() ![]() kokusunun sana benzemediğini hissettim![]() ![]() sabahı düşündüm![]() ![]() sensizliği![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ey benim esmer yalnızlığım ![]() ![]() hangi gül bahçesinde yitirdin kokunu![]() ![]() hangi bülbül anlamadı yaprağındaki acemi şehveti![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() seni terkediyorum ![]() ![]() ![]() insan zamanla herşeye alışıyormuş ![]() ![]() sensizliğe de alıştım![]() ![]() eylüldeyim şimdi![]() ![]() aynı kafede![]() ![]() hep sütlü neskafe isteyen o kızın masasındayım![]() ![]() arkadaşlarım söylediğinde inanmamıştım![]() ![]() seni birkaç kez o sütlü neskafe içen kızla görmüşler![]() ![]() sütlü ------![]() ![]() üzerinde hala kahverengi kazağı varmış![]() ![]() sevgili gibi![]() ![]() inanmamıştım![]() ![]() ![]() bugün senin doğum günündü ![]() ![]() işyerine geldim![]() ![]() işte o zaman gördüm![]() ![]() üzerinde hala kahverengi elbisesi vardı![]() ![]() inanmazsın; ağlamadım![]() ![]() kafeye geldim sonra![]() ![]() bizim değil de onun oturduğu masaya oturdum![]() ![]() belki bizim masamızda kaybettiğimiz bir şeyleri aramak için karşı masada![]() ![]() karşı durakta biraz sonra bizim evin önünden geçecek olan 17 15 otobüsü vardı![]() ![]() koltuklarında liseli gençler, yaşlı teyzeler oturuyordu![]() ![]() uzun uzun baktım![]() ![]() ![]() eylüldü ![]() ![]() hayatımda ilk defa neskafeme süt kattım![]() ![]() gözlerimde yağmaya küsmüş bir bulut vardı![]() ![]() rüzgar kulağıma fısıldıyordu![]() ![]() seni terkediyorum![]() ![]() seni terkediyorum![]() ![]() ![]() |
|
|
|