Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Motorlu Taşıtlar

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
başlangıç, toyotadan, yeni

Toyota'dan Yeni Bir Başlangıç

Eski 10-21-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Toyota'dan Yeni Bir Başlangıç

Toyota'dan 'Yeni Bir Başlangıç'

Son aylarda geri çağırmalarla gündeme gelen Japon otomotiv devi Toyota, binlerce çalışanıyla moral toplantısı gerçekleştirdi

Toyota'nın Japonya'daki üretim merkezinde toplanan iki bin firma çalışanı ile ülke genelindeki Toyota satıcıları 'Yeni Bir Başlangıç' konulu toplantıya katıldı Şirket yöneticileri, canlı video yayını ile diğer fabrikalarda çalışan 8 bin kişinin de izlediği toplantıda Toyota çalışanlarına moral verdi Dünyanın en büyük otomobil firması Toyota, son aylarda, teknik arızalar nedeniyle 8,5 milyon aracı geri çağırmak zorunda kalmıştı Otomotiv devinin Başkan Yardımcısı Takeshi Uchiyamada, Toyota markasının ciddi bir kriz içinde bulunduğunu belirterek, tüketici şikayetlerini daha yakından takip ederek krizi en iyi şekilde yönetmeleri gerektiğini ifade etti TOYOTA AA ZAMAN

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com