Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Motorlu Taşıtlar

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
massa, oldu, taburcu

Massa Taburcu Oldu

Eski 10-21-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Massa Taburcu Oldu

Massa Taburcu Oldu
Formula 1 Macaristan Grand Prix'si sıralama turunda başına ve sol gözüne çelik yay isabet ettikten sonra lastik bariyerlere çarparak yaralanan Ferrari'nin Brezilyalı pilotu Felipe Massa'nın, başkent Budapeşte'deki Honved Askeri Hastanesi'nden taburcu edildiği ve özel bir uçakla Brezilya'ya hareket ettiği belirtildi

Hastane yetkilileri, 6 aylık hamile eşi Raffaela ve aile hekimi Dino Altman'ın eşliğinde, özel bir jetle Brezilya'ya doğru yola çıkan Massa'nın, memleketi Sao Paulo'ya akşam saatlerinde varacağını ifade ettiler

Massa'nın, Sao Paulo Havalimanı'ndan özel bir helikopter ile hastaneye götürülüp, orada da birtakım testlerden geçeceği ve büyük olasılıkla 2 gün hastanede gözlem altında tutulacağı kaydedildi

Ferrari pilotu, dünkü açıklamasında ''Tanrı'ya şükürler olsun, kendimi iyi hissediyorum Tek sıkıntım, sol gözümdeki hafif şişlik'' demişti

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com