|
|
#1 |
|
1die
|
Avatar (2009)![]() Yönetmen: James Cameron Tür: Action,Sci-Fi,Thriller Ülke: USA Dil: English Konu: A band of humans are pitted in a battle against a distant planet's indigenous population Oyuncular (ilk 5): Michelle Rodriguez, Zoe Saldana, Sam Worthington, Giovanni Ribisi, Sigourney Weaver IMDB: Avatar (2009) james Cameron Avatar için geri dönüyor! Dünya çapında başarı kazanan Titanik'ten dokuz yıl sonra James Cameron, tekrar kamera arkasına geçiyor ![]() Kanada doğumlu yönetmen, bir grup insanın, uzaylılarla macerasını konu alan bilim-kurgu türündeki filmi ''Avatar'' ile beyazperdede olacak ''Amacım, benim kuşağımın 2001: Bir Uzay Macerası ya da bir sonraki neslin Yıldız Savaşları'nı ilk gördüğündeki hissiyatını yeniden tetiklemek '' diyen yönetmen, yeni filmini dijital 3 boyut formatında çekecek Nisan ayında çekimlerine başlanacak filmin 2009 yazında gösterime girmesi planlanıyor![]()
|
|
#2 |
|
Aragorn561
|
Cevap : Avatar (2009)ben bunu ilk gördüğümde avatar the last air bender sandım ama onun filmine daha var gelecek sene falan çıkacak teşekkürler
Cevap : Avatar (2009) |
|
|
#3 |
|
dejavu2009
|
Cevap : Avatar (2009)
|