![]() |
Kaç Mevsim Sarardi Yokluğun ... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kaç Mevsim Sarardi Yokluğun ...Git ![]() ![]() ![]() Kaç mevsim sarardı yokluğun ![]() ![]() ![]() ![]() Hani uzanırdın pencerenden ve bakardın boşluğa ![]() ![]() Bazen sesin esiverirdi balkona, Gülüşünde yankılanan bi yangın olurdu sokak, kararırdın ya, direklerden akardı içime duman ![]() İçinde dipsiz bi oyuk açılır caddenin, kasislere boğulurdum, şah damarımda bir sızıntımı var, sanki içimden bi kayan var ![]() ![]() İşte karanlığın tarifinde gezerdim seninle, sen bensiz kahkahalada boğulurdun ben sessiz çığlıklarda ![]() ![]() Göküzünde adın belirdi, hadi dön ve bak ![]() ![]() Penceremde yansıyan soluksuz hüküm sehpası, ve hilaline akseden belki gamzelerinin çukurları ![]() Bak orda gördünmü denizi, maviliğinden vazgeçmiş, gün batımında sessiz sedasız ilkiniyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sen bazen gelirdin kapıma, sebebi dursun sen gelirdin işte, tamda sende kaybolmak istediğimde, elsiz ayaksız düşerdim içine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ellerimden sızan kızıl mürekkeple kalırdım ardın sıra… Uzandığım minderde kalırdı izin, sonra saçlarını sayardım ![]() ![]() ![]() Eskaza muhabbetlere kalır, sonra hiç susmadığım kadar konuşurdum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İşittim sözlerimi, duyma diye seni konuştum yalnızlığın tam ortasında… Ve yıkadım geceyi benden… Daha afilli cümeleler kurmak için provalar yaptım hayalinle ![]() Zaten kim kaldı ki ondan başka… ![]() İşte son tezkere verildi ruhuma, istila edildi dilim… ![]() Geceye akıttıklarımdan damlayan varmı eline ve sustuğum cümlelerden duyan varmı içinde… ![]() Sonu olmayan bir duayla yalvarıyorum Ona, duyar biliyorum ![]() |
![]() |
![]() |
|