![]() |
Gelmeyişlerin Eksiltir Beni... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gelmeyişlerin Eksiltir Beni...Gelmeyişlerin tek kötü kaderiydi yalnızlığımın ![]() Bir alın yazgısı, kara bir dua gibi ![]() ![]() ![]() Tüm hücrelerime sen yazılmıştın yar ![]() ![]() ![]() ![]() Bu çoğalışı durdurmak için yavaş yavaş öldürüyordum kendimi ![]() Sonra ![]() ![]() Sonrası mı? Aklıma her düşüşünde seninle birlikte yeni hücreler doğurdu bedenim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yorgunum ![]() ![]() ![]() Sokakların ihmale uğramış köşelerine yasladım sırtımı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Viran evlere sakladım ruhumu, beni vareden toprağa gömdüm aşkımı; yeşermesi için baharı bekledim; gelmedi ![]() ![]() ![]() ![]() Yıllardır bu köhne yaşama hapsolmuş gibiyim, yıllardır bilmediğim suretinin hayalini çiziyorum semaya ![]() Gelmedin ![]() ![]() Gelmeyişlerin gelişlerini anlamsız kıldı ![]() ![]() ![]() ![]() Ağlamaklı gülüşler gelip yerleşti dudağımın kenarına ![]() ![]() ![]() ![]() Sensizliğe giden seferin son neferiyim,yangın yeri çöllere sürgünüm; açlığa, sefalete mahkumum, sana susuzum ![]() ![]() ![]() Bir antik kent yalnızlığı benimkisi, bir ortaçağ haraplığı, bir karanlık dönem, bir illet; gelip beynime yerleşmiş ![]() ![]() ![]() ![]() Putlaşmış yazgılarını devirip hayatın sana koşuyorum ![]() ![]() GELMEYİŞLERİN EKSİLTİR BENİ |
![]() |
![]() |
|