![]() |
Sadece Sana |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sadece SanaSadece Sana ” Seslenişimdir sanadır / Duy beni Hangi mevsimde olursa olsun sev beniHüzünlerin girdabında olsan da vur beni yüreğinin kıyılarına ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gelişim sanadır/ Kabul et beni Gözlerin yollarda biliyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nefesimdir sana / Kat beni kendine ![]() Bilirsin kendim kadar yalnız, sen kadar kalabalıktır yüreğim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir dua miktarı sevgi istiyorum senden ![]() ![]() Fazla vaktim yok ![]() Hadi uzat ellerini ![]() Duy seslenişimi ![]() Bekle sabırsızca sana gelişimi ![]() Kendimin sonunu hazırlarken, Aslında sana doğuyorum Kökleri sana ait bir hayat istiyorum sadece Daha fazla kurabileceğim cümle de yok ![]() Nefesime sarıl Gözetle perdelerin ardından ![]() Elbet bu karanlık aydınlığa gurûb edecek ![]() Bilirsin beni ![]() Kendim kadar yalnızım ![]() Eğer sen varsan, Ben de varım bilesin “ Bir dua miktarı olsa da sevginden mahrum etme beni sevgili…” İsmail Sarıgene |
![]() |
![]() |
|