![]() |
Yüreğimde Kopan Fırtınayı Gönderiyorum Sana |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yüreğimde Kopan Fırtınayı Gönderiyorum SanaYüregimde kopan firtinayi gönderiyorum sana sevgili, çocuksu bakislarimin ardindan, Ellerimi kesen ayazlarimi gönderiyorum sana; askin akip gidisini seyret diye iç ülkemden iç ülkene ![]() Her seyi koca bir yokluk gören gözlerimi gönderiyorum sana, yesile çalan yanindan umut bul diye ![]() Koca sehri bombos gören kalbimi gönderiyorum sana, içindeki atesle isit diye ![]() Bütün mektuplarim geri dönüyor sevgili sehrime, yoksun ![]() Bu koca yoksunlugun içinde kaybolmussun ![]() Hayat bizi terk edeli çok olmus, ben aynalarda kaybolmusum, sen hayallerime bile ugramaz olmussun ![]() Bir masalmis her sey bir bakmisim uyumussun ![]() Ne masalin sonunu dinleyecek kadar uyanik kalmayi basarabilmissin, ne de bana yeni masallar anlatacak kadar âsik olmayi ![]() Hasret yüklü gemilerim yollarini bulamadi ![]() Ben Leyla’nin cisminde tasidigim mecnun kalbi ile bir basina kaliverdim ask diyarinda ![]() Ne gemilerimi indirecegim sahillerim oldu, ne de karadan yüzdürebilecek cesaretim ![]() Ask bitti ![]() ![]() Kalmak, gitmekten vazgeçmektir derdi atam ![]() Be ne gitmeyi becerebiliyorum topraklarindan ne de yasamayi senin kurallarina göre ![]() Isyanlarim var, eylemsiz, sessiz isyanlarim ![]() Bir gök düslüyorum, mavisi adam gibi mavi , siyahi adam gibi siyah ![]() ![]() Ama gündüzleri gri bulutlar kapliyor gökyüzümü, geceleri sehrin isigi ![]() Mavisi griye çaliyor hüzünle gökyüzümün, yildizlari gam yansitiyor puslu bakislarla ![]() Her sey bir tebessümünde gizli kaliyor bazen ![]() Züleyha’ nin gülümsemesi kadar sicak, Yusuf’un durusu kadar soguk ![]() Ask sana da bana da ne uzak sevgili ![]() Simdi sukut limanlarina demirledim gemilerimi ![]() Sadece bekliyorum ![]() Günesin dogusunu nasil beklerse yüce daglar, yagmurun yagisini nasil beklerse çiçekler, öylece hasret gemilerimi ask denizine indirecegin ani bekliyorum ![]() "Beklemek sabretmektir" ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|