![]() |
Dosta Yalnızlık |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Dosta YalnızlıkGündelik sevinçlerim yenilince gündelik kederlerime, vazgeçtim en genç deminde sevinmekten, hüzünden ![]() ”Renksizliğe alışmak kolay olmasa gerek” dedi bir dost ![]() Gözlerinde ağladım, ıslanmadı yanakları ![]() “Benim yatırımlarım hep sedasız kaldı” dedim, anlamadı ![]() Sevgiyi ararken nice akranım, ben istifa dilekçemi imzalıyordum ![]() “İşsizlikten zordur sevgisizlik” dedi dostum ![]() Feryat ettim yüreğinden, duyamadı… “Taşıyıcı olmak yeğdir” dedim, anlamadı… Yalnızlık adında bir ev satın aldım ![]() “tabut mu sandın onu, çık içinden” dedi dostum ![]() Sarıl diye yalvardı gözlerim o an, saramadı bir türlü, soğumuş yüreğimi… “Vefası bu kadar büyük olan bırakılmıyor, bırakmıyor” dedim, anlamadı… Yitik bir kahve ikram ettim ![]() ![]() Bir Yahudi çikolatası verdi ![]() ![]() O içtikçe midesi yanıyordu… Ben yedikçe yüreğim… “Ellerine sağlık” dedi ![]() Oysa ellerim sızlıyordu, merhemi olamadı ![]() “Yüreğin tabip olsun” dedim, anlamadı… Konuşamıyorduk artık ![]() ![]() “Ben gideyim artık” dedi ![]() Göremiyordu kimsesizliği… ”Keşke gelseydin” dedim, anlamadı… |
![]() |
![]() |
![]() |
Dosta Yalnızlık |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Dosta YalnızlıkGülerken herkes eşlik eder, ya ağlarken Başarılara herkes ortak olur, ya yenilgilere Öyle bir dost edin ki; kötü gün kapını çalınca kapıya seninle beraber baksın |
![]() |
![]() |
|