![]() |
İngilizce Güzel Sözler (Anlamlarıyla) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İngilizce Güzel Sözler (Anlamlarıyla)Roses are red, apples are green, my face is funny but yours is a scream! güller kırmızı,elmalar yeşil,benim yüzüm neşeli ama senin ki de neşeli (ne demekse) Never forget me, forget me never! But when you forget me, forget me forever! (Beni asla unutma, unutma beni asla! Ama beni unutursan sonsuza dek unut) I HAVE TWO THINGS IN MY LIFE: MY TEDDY AND YOU! THE TEDDY FOR THE NIGHT, AND YOU FOREVER!! benim hayatımda 2 şey var ![]() ![]() ![]() Love is like war: easy at the begin and hard at the end aşk savaş gibidir ![]() ![]() ![]() Love is like a bird of golden wings - that flies in to your heard and sings aşk altın kanatlı kuş gibidir ![]() ![]() You are someone in the world, but for someone you are the world! dünyadaki herhangi birisin,ama herhangi biri için sen dünyasın Love is difficult to find, wonderful to have, easy to lose and hard to forget! aşkı bulmak zor,sahip olmak harika,kaybetmek kolay ve unutmak zor ![]() You are so special girl like flowers in this world! And if you would be a gift I would give it to the world! My heart is what I give and also this kiss! sen,bu dünyadaki çiçekler gibi öylesine özel bir kızsın ![]() ![]() ![]() Baby cant sleep cause I am thinking of you! Hope you are thinking about me too! Hope your dreams are feeling well! Much of love and kisses to my angel! bebeğim seni düşünmekten uyuyamıyorum ![]() Meleğime,daha çok sevgi ve öpücükler [ ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İngilizce Güzel Sözler (Anlamlarıyla)Anlamlariyla birlikte olmasi daha guzel Tesekkurler, emegine saglik (: |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İngilizce Güzel Sözler (Anlamlarıyla)She said I’m leaving ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() (gidiyorum dedi çünkü acıya dayanamıyordu ![]() ![]() Things I loved before, are now for saLe ![]() ![]() (önceden sewdiğim hersy şimdi satılık ![]() ![]() Here is a little story that I made up So Let’s make believe (benım uydurduğum bir hikaye bu,o zaman kendımızı ınandıralım ![]() ![]() I’m just a crazy kind of girl I wanna shop around , I’ve just begun Don’t wanna settle down (ben cılgın bır kızım alıswerıs yapmak ıstıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() Don’t be scared of your shadow You can’t hide from your sorrow (Gölgenden korkma , kaderinden saklanamazsın ) I lie and I lie and I lie till there’s no turning back;I don’t know why (Yalan söylüyorum yalan söylüyorum dönüşü olmayana dek;Bilmiyorum neden) If you show Me reaL Love baby i’ll show you mine ![]() ![]() (bebeğim eğer bana gercek askını gosterırsen bende sana benımkını gosterırım ![]() ![]() oh tonight you killed me with your smile so beautiful and wild so beautiful (bu gece gülüşünle beni öldürdün öylesine güzel ve vahşiceki öylesine güzel) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İngilizce Güzel Sözler (Anlamlarıyla)herkezin eline sağlık |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İngilizce Güzel Sözler (Anlamlarıyla)ingilizce sözler ingilizce aşk sözleri your my rose Sen Benim GülümSün If you show Me reaL Love baby i'll show you mine ![]() ![]() (bebeim eğer bana gercek askını gosterırsen bende sana benımkını gosterırım ![]() ![]() Kalbim Sana Ait Sevgilim you are my hawen eyes benim Cenet Gözlümsün I`m madly in love with you Deli gibi aşığım sana Love is like a bird of golden wings - that flies in to your heard and sings aşk altın kanatlı kuş gibidir ![]() ![]() my rose i will love you for ever Gülüm Seni ömür Boyu Seveceğim Choose your frends carefully my baby ![]() Arkadaşlarını iyi seç bebeğim Benim Hayatım Senin hayatın ![]() im here for you life is hard Senin için Yaşıyorum Zor hayatı Love is like a bird of golden wings - that flies in to your heard and sings aşk altın kanatlı kuş gibidir ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İngilizce Güzel Sözler (Anlamlarıyla)ingilizce güzel sözler One GOOD way to REDUCE Alcohol consumption : Alkol tüketimini azaltmanın güzel bir yolu : Before Marriage - Drink whenever you are SAD Evlilikten önce - Her ne zaman üzgünsen iç ![]() After Marriage - Drink whenever you are HAPPY Evlilikten sonra- Her ne zamanki mutluysan iç ![]() —————————— Three FASTEST means of Communication : İletişimin en hızlı üç yolu : 1 ![]() Tele-fon 2 ![]() Tele-vizyon 3 ![]() Bir kadına söyle Need still FASTER - Tell her NOT to tell ANYONE ![]() ![]() Daha hızlı mı olman gerekiyor - Ona kimseye bundan bahsetmemesini söyleyin ![]() ingilizce güzel sözler Alıntıdır : ingilizce güzel sözler edit : Birkaç tane daha eklemek istedim Humans are angels with only one wing, they can only fly,when they hold on to each other! İnsanlar tek kanatlı melekler, sadece birbirlerine tutunduklarinda uçabilirler ![]() You cannot find true love where it does not truely exist and you cannot hide it where it truely does ![]() Gerçek sevginin olmadığı yerde onu bulamazsın ve gerçek sevgi varolduğunda da saklayamazsın ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İngilizce Güzel Sözler (Anlamlarıyla)Things I loved before, are now for saLe ![]() ![]() (önceden sewdiğim hersy şimdi satılık ![]() ![]() didint you love me pls come back beni hic sevmedinmi lutfen geri gel l dont want live ![]() Yaşamak Değil Sadece Seni Sevmek istiyorum ![]() I feel so empty inside without you Bana sensiz her şey bomboş geliyor i love you how you are Seni her Halinle Seviyorum Aşkım wher are you im so bad if i tell you wood you come back nerdesin cok kotuyum don desem donermisin |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İngilizce Güzel Sözler (Anlamlarıyla)ingilizce sözler ingilizce aşk sözleri your my rose Sen Benim GülümSün If you show Me reaL Love baby i'll show you mine ![]() ![]() (bebeim eğer bana gercek askını gosterırsen bende sana benımkını gosterırım ![]() ![]() Kalbim Sana Ait Sevgilim you are my hawen eyes benim Cenet Gözlümsün I`m madly in love with you Deli gibi aşığım sana Love is like a bird of golden wings - that flies in to your heard and sings aşk altın kanatlı kuş gibidir ![]() ![]() my rose i will love you for ever Gülüm Seni ömür Boyu Seveceğim Choose your frends carefully my baby ![]() Arkadaşlarını iyi seç bebeğim Benim Hayatım Senin hayatın ![]() im here for you life is hard Senin için Yaşıyorum Zor hayatı Love is like a bird of golden wings - that flies in to your heard and sings aşk altın kanatlı kuş gibidir ![]() ![]() my heart bets for you kalbim senin icin atiyor life is too shortto spend yor life with me my baby? ıf you want me my babay l m ready for you hayat cok kısa bebeğim benımle bu hayatı beraber yaşamaya hazırmısın? Eğer istiyorsan ben Hazırım Senin için you my littel worlds big sun Sen Benim Küçük Dünyamın Büyük Güneşisin I'm just a crazy kind of girl I wanna shop around , I've just begun Don't wanna settle down ( ben cılgın bır kızım alıswerıs yapmak ıstıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() I'll love you forever | with all ( of ) my heart and soul Bütün kalbim ve ruhumla seni sonsuza kadar seveceğim in a lie world your my real one Yalan Dünyadaki Gerçek Hayalimsin Things I loved before, are now for saLe ![]() ![]() (önceden sewdiğim hersy şimdi satılık ![]() ![]() didint you love me pls come back beni hic sevmedinmi lutfen geri gel l dont want live ![]() Yaşamak Değil Sadece Seni Sevmek istiyorum ![]() I feel so empty inside without you Bana sensiz her şey bomboş geliyor i love you how you are Seni her Halinle Seviyorum Aşkım wher are you im so bad if i tell you wood you come back nerdesin cok kotuyum don desem donermisin I love you more and more with each passing day Her geçen gün seni daha çok seviyorum love is good with you baBy Aşk Seninle Güzel Bebeğim wher ever i look i see you nereye baksam seni goruyorum She said I'm leaving ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() (gidiyorum dedi çünkü acıya dayanamıyordu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() wher ever you go my heart is with you Nereye Gidersen Git Kalbim Seninle |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İngilizce Güzel Sözler (Anlamlarıyla)ingilizce sözleri ve anlamları You are someone in the world, but for someone you are the world! dünyadaki herhangi birisin,ama herhangi biri için sen dünyasın I miss you more and more with each passing day Her geçen gün seni daha çok özlüyorum you can get everythingin in life with me my darling? hayatındaki her şeyi benimle paylaşırmısın sevgilim? Adını Kalbime Yazdım Aşkım i rout your name to my heart Do you ever wanna run away?Do you locked yourself in your room , with the radio on turned up so loud ![]() ![]() ![]() ![]() (Hic uzaklara kacmak istedinmi? kendını hıc odana kitledinmi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() i want to hold your hand baby elini tutmak istiyorum bebeğim Love is difficult to find, wonderful to have, easy to lose and hard to forget! aşkı bulmak zor,sahip olmak harika,kaybetmek kolay ve unutmak zor ![]() im in love with your eyes and loving you Sana gözlerine aşığım ve sana ![]() ![]() l'm living happy days with you Seninle Yaşıyorum Mutluluğu You are the angel of my dreams Rüyalarımdaki meleksin l'm with you all yor life my darling Her zaman Yanındayım Sevgilim with a lie world i love you for real Seni Yalan Dünyada gerçek Aşkımla Sevdim I've become so numb , i cant feeL you theree ![]() ![]() (Çok hissizleştim , senin burda olduğunu biLe hissedemiyorum ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İngilizce Güzel Sözler (Anlamlarıyla)İngilizce Güzel Sözler your my real dearm Sen Hayallerimdeki Gerçeksin all ways we are happy all our life my darling Birlikte Nice Mutlu Yıllara Aşkım You don't know how much I love you Bilemezsin seni nekadar çok seviyorum You are so special girl like flowers in this world! And if you would be a gift I would give it to the world! My heart is what I give and also this kiss! sen,bu dünyadaki çiçekler gibi öylesine özel bir kızsın ![]() ![]() ![]() thank you for the love you give me bana Bu Aşkı Yaşattığın için Teşekkür ederim l'm nothing ın this world without you my darling Bu Dünya Sensiz Yaşanmaz i cant do with out you i will die Sensiz Yaşayamam Ölürüm Yoksa ![]() ![]() ![]() You see that shackle ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() (Kelepcelerı Goruyormusun ? Ben senın KöLenim ![]() ![]() you or nothink ya sen yada hiç I'll day tonite no one can hold me bu aksam olurum beni kimse tutamaz I'm drunk for you my honey Ben Sana Sarhoşum come and see me what did a love do to me Gelin Görün halimi Aşk beni Ne Etti if they kill me my love newer die öldürseler beni Sevdan öLmez you are mine up to die honey sen ölene kadar benimsin balım Roses are red, apples are green, my face is funny but yours is a scream! güller kırmızı,elmalar yeşil,benim yüzüm neşeli ama senin ki de neşeli ![]() ![]() ![]() my eyes never see without you my darling Gözlerim Senden Başkasını Görmez Bebeğim Here is a little story that I made up So Let's make believe ( benım uydurduğum bir hikaye bu,o zaman kendımızı ınandıralım ![]() ![]() you are my lıfe l need living with you Sen Benim Hayatımsın Seninle Yaşamak istiyorum ![]() l love living wth you Seninle Yaşamayı Seviyorum ![]() we are here on earth to do good for love Biz Dünyada Güzel Aşk için Varız |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İngilizce Güzel Sözler (Anlamlarıyla)ingilizce nickler ingilizce msn nickleri ingizlice Msn Nickleri : your my wonderful angel Türkçe Anlamı : Sen Benim Biricik Meleğimsin ingizlice Msn Nickleri : my love is going forever Türkçe Anlamı : Aşkımız 1 ömür Boyu Sürücek ingizlice Msn Nickleri : my heart hits with you Türkçe Anlamı : Seninle Atıyor Bu Kalp ingizlice Msn Nickleri : the way you died i learnt how to love Türkçe Anlamı : Seni Olduğun Gibi Sevmeyi öğrendim ingizlice Msn Nickleri : I'm just a girl with a crush on you Türkçe Anlamı : ben sadece sana aptalca bir aşkla bağlı bir kızım ingizlice Msn Nickleri : YOUR MY FIST AND LAST LOVE Türkçe Anlamı : Sen iLk ve Son Aşkımsın ingizlice Msn Nickleri : You see that shackle? I'm Your sLavee ![]() ![]() ![]() Türkçe Anlamı : Kelepcelerı Goruyormusun ? Ben senın KöLenim ![]() ![]() ingizlice Msn Nickleri : Love me,cause inside I'm slowly dying call me, don't you know that my heart is crying? Türkçe Anlamı : Sev beni,çünkü içten içe yavaşça ölüyorum Seslen bana,kalbimin ağladığını bilmiyor musun? ingizlice Msn Nickleri : YOUR THE BEST PERSON IN THE WORLD Türkçe Anlamı : Sen Dünyanın EN Güzel insanısın ingizlice Msn Nickleri : If you show Me reaL Love baby i'll show you mine ![]() ![]() Türkçe Anlamı : bebeim eğer bana gercek askını gosterırsen bende sana benımkını gosterırım ![]() ingizlice Msn Nickleri : Look into my eyes, you will find sadness and loneliness Just look inside my soul, i'm feeling so empty, empty ![]() ![]() ![]() Türkçe Anlamı : Gözlerime bak,yalnızlığı ve üzüntüyü bulacaksın Sadece ruhumun içine bak, çok boş hissediyorum,boş ![]() ingizlice Msn Nickleri : your more buitiful than every one else and more eye catching Türkçe Anlamı : Herkezden Daha Güzelsin ve daha Çekicisin ingizlice Msn Nickleri : I've become so numb , i cant feeL you theree ![]() ![]() Türkçe Anlamı : Çok hissizleştim , senin burda olduğunu biLe hissedemiyorum ![]() ![]() ingizlice Msn Nickleri : Baby Everytime you touch me I become a hero I'll make you safe No matter where you are And bring you Türkçe Anlamı : bebeğim bana her dokunduğunda bir kahraman olurum seni koruyacağım nerede olduğun önemli değil seni getireceğim ingizlice Msn Nickleri : your my beatiful baBy Türkçe Anlamı : Sen Benim Çok Sevdiğim Aşkımsın bebeğim ingizlice Msn Nickleri : Do you ever wanna run away? Do you locked yourself in your room , with the radio on turned up so loud ![]() ![]() ![]() ![]() Türkçe Anlamı : Hic uzaklara kacmak istedinmi? kendını hıc odana kitledinmi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ingizlice Msn Nickleri : my eyers allways on you love Türkçe Anlamı : gözlerim sende kaldı aşkım ingizlice Msn Nickleri : oh tonight you killed me with your smile so beautiful and wild so beautiful Türkçe Anlamı : bu gece gülüşünle beni öldürdün öylesine güzel ve vahşiceki öylesine güzel ingizlice Msn Nickleri : i die with out you Türkçe Anlamı : Sensizlik Beni öldürüyor ingizlice Msn Nickleri : I know, the past will catch you up as you run faster Türkçe Anlamı : bilirim ne kadar hızlı koşarsan koş geçmiş seni yakalayacak ingizlice Msn Nickleri : All the souls that would die just to feel alive But I'll never let you go If you promised not to fade away Türkçe Anlamı : Tüm ruhlar ölebilr,sadece canlı hissedenler Ama asla gitmene izin vermeyeceğim Eğer söz verdiysen solup gitmez ingizlice Msn Nickleri : No longer waiting, remove illusions ; No more complaining, forget confusion Türkçe Anlamı : uzun beklemeler yok,ilizyonları kaldır ; daha fazla yakınmak yok,karışıklığı unut ingizlice Msn Nickleri : Here in the darkness I know myself Can't break free until I let it go Let me go Türkçe Anlamı : Burada karanlık çöktüğünde,kendimi tanıyorum Gitmeme izin verinceye kadar beni özgürce koparamazsın Gitmeme izin ver ingizlice Msn Nickleri : See you at the bitter end From the time we intercepted Feels more like suicide ![]() ![]() ![]() Türkçe Anlamı : Acı sonda buluşuruz Yollarımız kesildiğinden beri İntiharmış gibi geliyor ingizlice Msn Nickleri : You won't cry for my absence, I know Because you forgot me long ago ![]() Türkçe Anlamı : Benim yokluğum için ağlamayacaksın, biliyorum ![]() ingizlice Msn Nickleri : You're too important for anyone ![]() Türkçe Anlamı : Sen birisi için çok önemlisin --->: İngilizce Güzel Sözler (Anlamlarıyla) frmacil sayfa 2iki --->: İngilizce Güzel Sözler (Anlamlarıyla) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İngilizce Güzel Sözler (Anlamlarıyla)İngilizce Atasözleri / English Proverbs Give a dog bad name and hang him Adamın adı çıkacağına canı çıksın ![]() ![]() ![]() A quiet baby gets no suck Ağlamayana meme yok ![]() Better late than never Geç olsun güç olmasın ![]() Easy come, easy go Haydan gelen huya gider ![]() Barking dog never bites Havlayan köpek ısırmaz ![]() It never rains, but pours Aksilikler hep üst üste gelir ![]() Your mother alone will be wail on you Ağlarsa anam ağlar, gerisi yalan ağlar ![]() You can't teach an old dog new tricks Ağaç yaşken eğilir ![]() Save up something for a rainy day Ak akçe kara gün içindir ![]() Every cloud has a silver lining Her felakette bir hayır vardır ![]() All that glitters isn't gold Her sakallıyı deden sanma ![]() Man make houses, women make homes Yuvayı dişi kuş yapar ![]() Better lose the saddle than the horse Zararın neresinden dönülürse kardır ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İngilizce Güzel Sözler (Anlamlarıyla)[quote author=Yıldızçiçeği link=topic=2515msg7249#msg7249 date=1289682150] Roses are red,apples are green,my face is funny but yours is a scream! Güller kırmızı,elmalar yeşil,benim yüzüm neşeli ama senin ki de neşeli (ne demekse) [/quote] arkadaşım ? tamam funny neşeli diyebilirsin ama ne zamandan beri scream eşanlamlı oluyor bilmiyorsan söyleyeyim scream çığlık demek ama burda korkunç anlamında kullanılmış birde (ne demekse) yazmışsın üstüne uçak düşsün |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İngilizce Güzel Sözler (Anlamlarıyla) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İngilizce Güzel Sözler (Anlamlarıyla)bazen aşk normalden çok daha fazla şey ifade eder ve daha fazlasını hakeder |
![]() |
![]() |
|