![]() |
Arkadaşlıkla İlgili Cümleler |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Arkadaşlıkla İlgili CümlelerArkadaşlıkla ilgili cümleler Arkadaşlıkla ilgili sözler ![]() ![]() Sıradan bir arkadaş, sizi asla ağlarken görmez ![]() arkadaşın omuzları, sizin gözyaşlarınızdan sırılsıklam olmuştur ![]() ![]() Sıradan bir arkadaş, sizin anne ve babanızın adlarını bilmez ![]() ![]() Sıradan bir arkadaş, verdiğiniz partiye bir sise şampanya getirir ![]() için erken gelir ve geç saatlere dek size evinizi temizlemeniz için yardim eder ![]() Sıradan bir arkadaş, o yatağında uyurken ona telefon etmenizden nefret eder ![]() aradığınızı sorar ve bir sorun olmadığını öğrenmek istediğini söyler ![]() Sıradan bir arkadaş, sorunlarınızı araştırmak için sizinle konuşur ![]() ![]() Sıradan bir arkadaş, sizin duygusal yaşamınızı merak eder ![]() Gerçek arkadaş ise, sizin o konudaki acılarınızı paylaşır ![]() Sıradan bir arkadaş, evinize geldiğinde bir konuk gibi davranır ![]() Gerçek arkadaş ise, buzdolabınızı açar, kendine yiyecek bir şeyler hazırlayıp, kendi evindeymişçesine rahat davranır ![]() Sıradan bir arkadaş, onunla tartıştığınızda arkadaşlığınızın sona erdiğini düşünür ![]() dostluk ilişkisini bozmayacağını bilen kişidir Kargalarla yarenlik eden güvercinlerin tüyleri beyaz kalır; ama kalbi kararır ![]() Uçan kuş bile eşini bilir ve sürüsünü bulur ![]() ![]() ![]() Arkadaş edinirken yavaş ol ![]() ![]() Hakiki arkadaşlık sıhatten farksızdır; kıymeti, ancak elden gittikten sonra anlaşılır ![]() En iyi arkadaş, kendisinden başkasına, arkadaşlarını muhtaç etmeyendir ![]() Ben arkadaş gözü göremezsem bu gözlerim nemdir benim ![]() İyi bir arkadaşı olanın aynaya ihtiyacı yoktur ![]() Nerdesin, yanan alnımı müşfik avuçlarında dinlendirecek muchul arkadaş ![]() Sanma şahım sen herkesi sadıkane yar olur ![]() ![]() ![]() ![]() Hiç ellerin taşı bana değmez, ille bir arkadaşımın gülü yaralar beni ![]() Zaman gelir yollarına kar yağar, etrafını hüzün bulutları sararsa, ne zaman bir dosta ihtiyaç duyarsan dost olabildiğim kadar buradayım ![]() O masum yüzünde acı ve hüzün hiç olmasın, gözlerinde mutluluğun en parlak yıldızı parlasın, dost eli elini hiç bırakmasın ne olur ![]() Ay yıldızlara mutluluk fısıldarken gökyüzü sevincini yeryüzüyle paylaşırken ben sana bir parça mutluluk yolluyorum içindeki umut çiçekleri hiç solmasın diye ![]() Koca bir çölde kum tanesi olmak yada okyanusta su damlası, ama en güzeli milyonlarca insan arasında senin arkadaşın olmak ![]() Dostluk ağlamaksa,yüreğindeki acıyı paylaşmaksa, üzüldüğünde sıcacık bir kucaksa ve dostun için ateşe atılmaksa dünya durana dek dostumsun ![]() Rüzgarın keman çaldığı ve damlaların pencereye vurduğu soğuk bir gecede yatağına uzanıp hayalini kurduğun ve keşke dediğin bütün isteklerin gerçek olsun ![]() Riya ile paranın padişahı değiliz bir ![]() ![]() ![]() Zaman gelir yollarına kar yağar, etrafını hüzün bulutları sararsa, ne zaman bir dosta ihtiyaç duyarsan dost olabildiğim kadar buradayım ![]() Kimsesiz zamanların yalnızlığında, aydınlık diyarların masalsı görüntülerinde, küçük bir çocuk yüreğinin annesine olan sevgisi değerinde bir merhaba dostum ![]() ![]() Dost vurulunca değil unutulunca kahrından ölürmüş ![]() ![]() Yastık diye başını ateşe dayayan, yatak diye yılanların üzerinde yatan bir adam, emniyet ettiği bir dostundan düşmanlık sezen bir adamdan daha rahat uyur ![]() Yürek umutlara gebe olduğundan beri dostluklar ayrılıklara yenik düşmedi, yüreğimiz dar ağacındayken bile ölüme koşup dostumuzu sevmeyi bildik ![]() Acıların bir kum tanesi kadar küçük, mutlulukların nisan yağmuru kadar bol olsun ![]() ![]() Dostlarınla öyle yaşa ki düşman olduğunda hakkında söyleyecek sözleri olmasın ![]() ![]() Hayatı yenecek kadar güçlü, hayattan beklentilerini alacak kadar umutlu, umudunu yitirmeyecek kadar inançlı, mutlu ve sevgi dolu günler senin olsun… Fedakar olan insan, gönülden sevendir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu gün senin yerine dilek dileme hakkım olsaydı tüm güzellikleri benimle yaşamanı dilerdim güzellikler paylaşmakla artar seninle değer kazanır ![]() Unutulmak kadar hiçbir şeyden yılandan, akrepten, dönüşü olmayan gurbetten kormuyorum ![]() ![]() ![]() Dostluk çukurda biriken yağmur suyu değil ki güneş vurunca kurusun ![]() ![]() Gülmek senin tutkun olsun, eğer bir gün ağlarsan, o’da sevinçten olsun, bugünün dünden, yarında bugünden güzel olsun ![]() Git rüzgar dostuma onu nasıl sevdigimi anlat mutluysa usulca gel yanıma mutsuzsa dostun her zaman yanında diye fısılda kulagına unutmasın yüregim daima onunla |
![]() |
![]() |
|