![]() |
Yüreğin Hayali - Aşk-Sevgi Evlilik Yazıları |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yüreğin Hayali - Aşk-Sevgi Evlilik YazılarıYüreğin Hayali - Aşk-Sevgi Evlilik Yazıları ![]() ![]() ![]() Yüreğin Hayali Yokluğuna sarılıp öylece avutuyorum yüreğimi ![]() ![]() Sabah uyandığımda başta sensizliğe 'Günaydın' deyip kalkarım Yine sensizliği sen sanıp almışım koynuma Kaç sabah oldu, hala alışamamışım Ah ben ![]() ![]() Içimden bir ses: Çek üzerine yorganı ve renkli düşler kurup oyalamaya devam et kendini, dedi Ey deli yürek ![]() ![]() Hiç kendini kanıdırmakdan bıkmayacaksın değilmi ? Her zaman hayaller ile kendini avutmaya devam edeceksin Ister yalan olsun, ister hayal Onu düşlemek gibisi yok yürek için, en azından kendine 'beyaz' bir mutluluk bulmuş oldu Sen yine bildiğini yapıcaksın değilmi ? Uslanmaz gönül işte Yokluğunun en soğuk saati çalıyor şimdi Bense; Yorganımı üzerime çekip, sensizliğe yine Sarılıyorum ![]() ![]() Birde senli düşlerim vardı onlarıda aldım hayallerime Şimdi kendimi oyalamaya devam ediyorum ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Yüreğin Hayali - Aşk-Sevgi Evlilik Yazıları |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yüreğin Hayali - Aşk-Sevgi Evlilik YazılarıYüreğin Hayali - Aşk-Sevgi Evlilik Yazıları ile ilgili Diğer Konular Yüreğin sende kalsın Yitik bir yüreğin hıçkırıkları! Yüreğin Hep Bana Ait Olsun Aşk yüreğin mesleğidir Ellerin mi titredi, yüreğin mi ? |
![]() |
![]() |
|