![]() |
Aşk Bu , Ölüme Eştir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aşk Bu , Ölüme EştirYaşam hücrelerimi yok sayıp bir karar vermemi istiyor cellat benden ![]() İçimden geçeni söylesem yapmaz biliyorum ![]() "Hey aşktan bir haber, sana sesleniyorum: Kes ipimi!" O kadar kolay değil diyor, bir güçsüz gibi kaçacak mısın? Yaşamdan hücrelerimden vazgeçmemi bekleyen, aşktan bir haber cellat! "Aşk bu, ölüme eştir!" ![]() ![]() ![]() Bilmem kaçıncı karabasan gecenin sabahı uyandığım ![]() Yine kan ter içinde kalmışım yatağımda ![]() ![]() ![]() ![]() Geceler karabasanlara emanet, sabahlar korkulara ![]() ![]() ![]() Sana her zamankinden daha çok ihtiyacım olduğunu haykırıyorum ![]() ![]() Yine de vazgeçmeyeceğim! Eğer gitmekse, senden değil herkesten olmalı diye, bir bilet alasım geliyor yabancı bir şehre ![]() ![]() ![]() Şimdi kime sığınmalı bilmiyorum ![]() Yok yok ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yeniden başlamalı, hem sensiz, hem kimsesiz ![]() ![]() ![]() Sevgili, Ben aşkı anlatmaya çalıştım ![]() Beceremedim ![]() Yaşamak istedim, Beceremedim ![]() ![]() En çok senden vazgeçmemi istediler, Nasıl kıyardım bildiğim tüm heveslere ![]() Bu bir ceza ise herkes yaşasın istedim ![]() ![]() O zaman gittim ![]() ![]() ![]() Giderim ![]() ![]() ![]() Sormaya çekiniyorum, arkamdan gelir misin? |
![]() |
![]() |
|