Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Hazır Mesajlar & Güzel Sözler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
mesajlar, sevgi, üstüne

Sevgi Üstüne Mesajlar

Eski 10-21-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Sevgi Üstüne Mesajlar

Sevgi mesajları

Seni seviyorum; elini kalbimin uzerinde hissettigim zaman, uzuntulerimi alıp onların yerine simdiye kadar kimsenin basaramadıgı o sıcaklıgı koymayı basardıgın icin

Seni ben degil gozlerim secti, onlar sevdi onlar begendi Sen benim degil onlarınsın gittiysen bana ne onlar aglasın

Bir insanın idealleri olmalı, sonsuzluk gibi Bir insanın ozlemi olmalı, ozlemle acan cicekler gibi Bir insanın birtanesi olmalı, o da senin gibi

GİT RÜZGAR ONU SEVDİĞİMİ SÖYLE, UGRUNDA ÖLEBİLİCEĞİMİ SÖYLE,ONA NEFES GİBİ MUHTAÇ OLDUĞUMU SÖYLE AMA ŞUNU UNUTMA EGER BENSİZ MUTLUYSA, SUS VE GERİ DÖN

Bir erkekle mutlu olmak icin onu cokca anlayıp az da olsa sevmek; bir kadınla mutlu olmak icinse onu cokca sevip, anlamaya hic calısmamak gerekir

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com