Sevildiğini Bilmeyenlereee!!!_ |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Sevildiğini Bilmeyenlereee!!!_Bakışları kadar soğuk bir akşam ![]() ![]() Onu sevebilmek için geldiğim şehri beni sevemediği için terk etmek üzereyim ![]() ![]() Etrafımda bir sürü insan var![]() ![]() Gidenler ve kalanlar ![]() ![]() Yolcular ve hancılar ya da![]() ![]() “Ben ve o” gibi ![]() ![]() Az sonra şehrini ona geri verecek olmam yüzünden sanırım; sadece ayrılıklar takılıyor gözüme ![]() ![]() Gözyaşları görüyorum![]() ![]() Bir de soğuk otobüs camlarından yansıyan dökük yüzler ![]() ![]() Yüzümü ona doğru çeviriyorum, diğerlerinden tek farkımız onun gözünden akamayan yaşlar ve henüz aramıza girmemiş o soğuk otobüs camı ![]() ![]() Yüzü içimi acıtınca saatime kaçırıyorum gözlerimi ![]() ![]() Çeyrek saat kalmış bir şehrin daha atlasımdan silinmesine ![]() ![]() Ne düşündüğümü bilmek istemediğinden emin olduğum için hiçbir şey düşünmek istemediğimi düşünüyorum, yüzüne anlamsızca bakarken ![]() ![]() O ise ne söyleyeceğini bilmek istemediğimden emin olduğu için konuşmuyor ![]() ![]() Sanki birileri sadece bizim için zamanı durdurmuş gibi ![]() ![]() Oysa ne çok hayat akıp gidiyor yanımızda ![]() ![]() Biz ise çocukça küslüklerle veda etme çabasındayız birbirimize ![]() ![]() Ki öyle de oluyor![]() ![]() Tek bir kelime etmeden karşılıyoruz veda saatini ![]() ![]() Yüzüne son kez bakıp aşklar arası otobüsümün yeniden açılan kapısına yöneliyorum ![]() ![]() Bir ara sesini duyuyorum ![]() ![]() “Seni özleyeceğim” diyor sanki![]() ![]() Susuyorum ![]() ![]() İnanmıyorum aslında![]() ![]() Hani ben saçma sapan şeyler düşünüyorum ya hiç durmadan; işte bu sesler de eklenince şizofreninin son parçası da yerine oturmuş oluyor ![]() ![]() Arkama dönüp gerçekten de bana seslendiğini görmek istiyorum ![]() ![]() Aklıma bana yaşattığı hayal kırıklıkları geliyor, yapamıyorum ![]() ![]() Sessizce biniyorum otobüse ![]() ![]() Pencerenin kenarına oturup son kez ona baktığımda yaşlı gözlerini yüzümde görüyorum ![]() ![]() Ağlıyor bana bakarken ![]() ![]() Buna da inanmıyor ve eğiyorum başımı önüme ![]() ![]() “Biraz dinlenmeye ihtiyacım var” diye düşünüyorum ![]() ![]() “Hayal kırıklıklarının bıraktıkları acılara o kadar alışmışım ki gözlerime değil, alışkanlıklarıma inanıyorum ![]() ![]() ” Sonra otobüsün hareket ettiğini fark edince gözlerim yeniden ona kayıyor ![]() ![]() Söylediklerini zar zor duyuyorum ![]() ![]() “Gitme” diyor![]() ![]() “Seni özleyeceğim” diyor ![]() ![]() Kalbinden çıkarıp cebine koyduktan sonra orada unuttuğu tüm sevgi sözcüklerini sıralıyor ardarda ![]() ![]() “Seni seviyorum” dedikten sonra bir damla gözyaşı dökülüyor gözümden ![]() ![]() Kafamı diğer tarafa çevirip, başından beri bu sözlerin gerçek sahibi olan esmer kıza bakıyorum ![]() ![]() Esmer kız da ona el sallıyor “Ben de seni seviyorum ufaklık yine geleceğim” diye haykırırken ![]() ![]() Otogar arkamızda küçücük kaldıktan sonra esmer kıza bakıyorum ![]() ![]() Bir ara göz göze geliyoruz![]() ![]() Sonra kaçırıyor gözlerini, anlamsız bakan gözlerimden ![]() ![]() Koltuğumun üzerindeki ışığı yakıyorum ![]() ![]() Çantamdan kağıt ve kalem çıkarıp otobüsteki esmer kıza dair sonu mutlu bir yol öyküsü yazmaya başlıyorum ![]() ![]() Ben aşkın aklımı rehin alan bütün bu karmaşıklıklarından yorulup sensiz otobüsün soğuk camına emanet ederken uykumu, sen şehirlerce uzakta; benim, senin soğukluğuna benzeyen her kıza, onlardan habersiz, sonu mutlu biten yol öyküleri yazdığımı ve her öyküden sonra seni daha fazla sevdiğimi bilmeden yaşamaya devam ediyorsun ![]() ![]() ![]() Forumacil com SeViLdİğİnİ BiLmEYeNLeReEe!!!_Hakkında SeViLdİğİnİ BiLmEYeNLeReEe!!!_ |
|
|
|