![]() |
Nefesimsin.. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Nefesimsin..Söz ver ![]() ![]() ![]() Bana söz ver ![]() ![]() ![]() Bedenlerimiz ayrı olsa da, kalplerimiz bir,son nefesimizi verecek miyiz? Bir Leyla-mecnun da biz olacak mıyız? Gülüşümsün benim;öyle masum,öyle güzel,öyle içten ve kalbimden gelen bir tebessümsün ![]() Kalbimsin benim;öyle güzel,öyle farklı,öyle bendesin ki ve ben ölünce bitecek olanımsın ![]() Nefesim,yanında yürürken öyle mutluyum ki huzur doluyum ![]() ![]() Sen "benimsin" bendesin ve hep bende kalacak olansın ![]() Bana aidsin, bende sana aidim ![]() Her cümlen "ben"le başlayıp "sen"le bitiyor, Her cümlem "sen"le başlayıp "ben"le bitiyor ![]() Gece-gündüz her daim yanı başımdasın,seninle gözümü açıyorum gene seninle kapıyorum ![]() ![]() Seni anlatmaya gücüm yetmiyor,bende ki seni sana,kalbine akıtacak kelime bulamıyorum ![]() Nefesimmm ![]() ![]() ![]() Sen benim mecnunumsun çöllere düşmesen de, Gözlerinde ki aşk'ı gördükçe bin yıl çöller de aşk ile kıvranan bir bedenden bile üstünsün yüreğimde ![]() ![]() ![]() Nefesimsin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Seni çok seviyorum alıntı Forumacil ![]() ![]() ![]() Hakkında Nefesimsin ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|