Mucizem |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Mucizem![]() Mucizem![]() ![]() ![]() "Sana mucizeler vaat edemem ama, mucize aratmayacak kadar çok sevebilirim seni" Bir sevda masalı bu ![]() ![]() Yazmaya henüz başlamadım![]() ![]() İnsan yaşarken yazamıyor bazı şeyleri, aynı kelimelerin arasında gidip geliyor![]() ![]() ![]() Ne zaman yazmaya kalksam hep aynı cümleler![]() ![]() Onun için, yazmaya başlamadım daha![]() ![]() Ama bu bir masal![]() ![]() Bu bir sevda![]() ![]() ![]() Ben seni sevdiğimde, aklım hür bir çocuktu ![]() ![]() Ne istersem yapabileceğimi, ol dersem olabileceğini, dünyanın ekseninde ömrümü geçireceğimi sanıyordum![]() ![]() Ben seni sevdiğimde en çok kendimi seviyordum![]() ![]() Şimdiyse, seni![]() ![]() ![]() Sana dair ilk cümlem “korkuyorum senden” di ![]() ![]() O anki gülüşün hala aklımda![]() ![]() Anlayamayan, hoşuna gitmiş, kafası karışmış bir gülüş![]() ![]() “masalları sever misin?” demiştin bana, sonra da küçük kızının masal kitabından bir masal okumaya başlamıştın![]() ![]() Ben de bu sevda masalını yaşamaya![]() ![]() Masalları severdim, evet![]() ![]() Ama bunu sana söyleyemedim Korkuyordum senden![]() ![]() Şimdiyse, seni kaybetmekten![]() ![]() ![]() Konuşamıyordum, anlatamıyordum, dinleyemiyordum, dizginleyemiyordum duygularımı, içimde deli bir nehir gibi çağlayan aşkı tutamıyordum ![]() ![]() ![]() Yapamadığım çok şey vardı ![]() ![]() Ama sevdim seni![]() ![]() Sana mucizeler vaat etmedim ![]() ![]() ![]() Ama sen, mucizenin ta kendisiydin ![]() ![]() ![]() Ben de seni mucize aratmayacak kadar sevdim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() alıntı ![]() ![]() |
|
|
|