Düşmeme İzin Ver Yar!... |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Düşmeme İzin Ver Yar!...''Düş''meme İzin Ver Yar! ![]() ![]() ![]() Saçların düşer yüreğimin en kuytu köşesine ![]() ![]() Nedensiz ağlamaya başlarım sonra ![]() ![]() Gülüşün hançer olur,saplanır en pis karanlıklarıma ![]() ![]() Saplandıkça kanatır,kanattıkça acıtır ![]() ![]() “-Konuş” der gibi bakma yar! ![]() ![]() " -Konuşamam ![]() ![]() " Sonum mu oldu bu sevda bilemiyorum ![]() ![]() Yolumu sana yakın getiremiyorum ![]() ![]() Saçların düşer yüreğimin en kuytu köşesine ![]() ![]() Saçlarına ellerimi süremiyorum ![]() ![]() “ -Neredesin?” diye sorma yar! ![]() ![]() " -Söyleyemem ![]() ![]() " Bir bulutum ben artık gökyüzünde ![]() ![]() Saçlarına ağlayan bir çocuğum biraz da belki de ![]() ![]() Ellerini aç sevdiğim,tutmaya çalış ![]() ![]() Sana yağıyor bu yağmur,görmüyor musun? ![]() ![]() Beklemek zordur,bir o kadar da hazin bilirim ![]() ![]() Bu yüzden sana,Bekleyişlerimi getiriyorum ![]() ![]() “-Gel artık” der gibi bakma yar! ![]() ![]() " -Gelemem ![]() ![]() " Saçların düşer yüreğimin en kuytu köşesine ![]() ![]() Bakışın hançer olur yaşayamadığım gecelere ![]() ![]() Nedensiz ölmeye başlarım sonra ![]() ![]() Gülüşüne canımı verdiğim yar ![]() ![]() Ben ordayım bak! ![]() ![]() Bulutlarda ![]() ![]() Yere düşen her damlada ![]() ![]() Avuçlarının içinde ki sıcaklıkta ![]() ![]() Alıntıdır* |
|
|
|