![]() |
Hadi Ağla!!! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hadi Ağla!!!Hadi ağla! Senden çaldığım yıllara ağla! Harcanan onca yıl, hiçe sayılın adını sevgi koyduğumuz kandırmacaya ağla ![]() Bende hiç var olamadıgına ağla, sende artık hiç var olamayacağıma ağla ![]() Hiç "Gel" dememek üzere "Güle Güle" dediğime ağla ![]() Kendi baharım için senin mevsimini kışa döndürdüğüme ağla ![]() Yaptıklarının bedelini geç de olsa ödettiğime ağla ![]() Yıkılışını izlerken kahkalarımla inleyen koridorda, kuytu köşelerde suskunluğa mahkum edildiğine ağla ![]() Hadi ağla! Sana olan sevgisizliğime ağla! Sen ki sokulduğu her yürekte iz bırakmadan gitmemeye yemin eden çılgın ![]() ![]() ![]() Ben ki sevgisizler sevgisizi, duyguları yitik, cümleleri bitik, gelgitli bir tılsım ![]() ![]() ![]() Sokulduğun hiç bir yürekte benim o saf ama deli aşkımı bulamayacagına ağla ![]() Karşına çıkan sevdaların gerçek olduğuna inandıktan sonra saman alevi olduğunu anladığın anki yıkılışına ağla ![]() Ne bendeki o gülüşü, ne o derinlerinde kaybolabileceğin gözleri ne de aşk sözcükleri fısıldayan dudakları bir daha hiç bulamayacağına ağla ![]() Hadi ağla! Yıkımında yeniden hayat bulduğuma ağla! Senin gülüşlerini noktaladığın yerde benim virgüller koyduğuma ağla ![]() Senin acılarının olduğu yerde benim hakettiğim mutluluğu yaşadığıma ağla ![]() Yaşadığımız, paylaştığımız her anı senden tek bir hamlede çekip aldığıma ağla ![]() Say ki hiç yaşamadım ![]() Say ki hiç var olmadım ![]() |
![]() |
![]() |
|