![]() |
Bir Masal Gibi Anlattığım |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bir Masal Gibi Anlattığım![]() Bir Masal Gibi Anlattığım Belki de demek istediğim, kim bilir ![]() ![]() Sokaklar boyunca aradığım, Kaldırımlar ve kelimesiz insanlar, Ne dersin? Bir masal gibi anlattığım ![]() ![]() ![]() Yağmurlar seni bana getirir, ne güzel ![]() Gör ki, Kendimi toprak etmişim ![]() ![]() Oysa ben, gözlerindeki sarhoşun, Cebinde duran son şişesindeyim ![]() ![]() Al beni, çek damarlarına ![]() ![]() ![]() Ben ki, Yollarımı sana doğru çizmişim ![]() ![]() Aklımdan geçenleri, Kalbimde demlemişim ![]() ![]() ![]() Seni görmediğim zamanlardan beri, hani hiç bilmediğim tatmadığım o günlerden, kelimelerimin henüz senin için olmadığı karanlıklardan beri tanıyorum ![]() Görmediğin bir uçurum kenarında ayaklarım, gözlerim bilmediğim uzaklara bakıyor ![]() Kapatıp sessizce suretimi, sesleri dinliyorum ![]() Ellerinden tutuyorum, sıcak ![]() ![]() Kimseyi duymuyorum ![]() Ellerim üşüyor, rüzgar sert, acımasız ![]() ![]() ![]() Sensizliğe yanıyorum, yanmalara doyamamak ve çağırsa da bilmediğim ruhlar, gidememek ![]() ![]() ![]() Yorgun olmamalıyım ![]() ![]() Susturup kurduğum ve kuracağım tüm cümleleri, seni dinliyorum ![]() ![]() Gözlerin kapalı ![]() ![]() Kapatıyorum suretimi, ben oluyorum ![]() Daha zor sensizliğe yummak, ben kolayı seçiyorum ![]() Bir bebeğin gülümsemesi doluyor avuçlarıma, sen oluyorum ![]() Beni sensiz yaşatamayacağım, biliyorum ![]() ![]() Bir bulut geçiyor penceremin önünden, bırakıveriyorum kendimi içine ![]() Yumuşak, sessiz bir düşüş ![]() ![]() Sanki hayata, sevdaya, sana tutunuyorum ![]() ![]() Bir an dönüyorum geçmişin karanlığına ![]() ![]() Ve buradayım ![]() ![]() İşte yine, tam ortasında yolun ![]() Yollar ki, belli değil nereye çıkacak sonları ![]() ![]() ![]() Sensizliğin ne demek olduğunu şimdi daha iyi anlıyorum ![]() ![]() Fark ediyorum ki, sensizlik diye bir şey yok aslında ![]() ![]() Sen neysen o olmuşum ![]() ![]() ![]() ![]() Bense seni, kendine bırakıyorum sevdiğim ![]() ![]() ![]() Sana başka sözüm yok, İstersen gidersin ![]() ![]() Ama belki bende kalmak istersin ![]() ![]() ![]() Ne dersin? alıntı |
![]() |
![]() |
|