Böyle Başlasın Bundan Sonra Tüm Sabahlarımız... |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Böyle Başlasın Bundan Sonra Tüm Sabahlarımız...Böyle başlasın bundan sonra tüm sabahlarımız ![]() ![]() ![]() Kalbimizi ısıtalım hep böyle,birbirimizin sıcağı olalım ![]() ![]() Alnımdan öp,dokun yüzüme ![]() ![]() Sarıl sımsıkı![]() ![]() Susayım! Gözlerine uzun uzun bakayım ![]() ![]() Bana sevgini öyle anlat ki; UTANAYIM ![]() ![]() ![]() ![]() Sonra, Seni izleyeyim uzun uzun uyurken,yanımdayken,rüyanda belki bizi görüyorken ![]() ![]() ![]() Sana dokunurken sessizce,uyanıver bir anda ![]() ![]() ![]() Dokun dudaklarıma,dudaklarınla ![]() ![]() ![]() Hafif gülümseyerek , " Günaydın Hayatım" de, Bende sana yine, " Günaydın Dünyam" diyeyim ![]() ![]() ![]() Kahvaltı yapalım sonra ![]() ![]() ![]() Sen bana ellerinle reçelli ekmek yedir, Bende senin çayını doldurayım Dışarı çıkalım,gezinelim yemyeşil bir parkta ![]() ![]() Elimi tut sımsıkı![]() ![]() Hava soğuksa paltom ol,sıcaksa hafif esen rüzgarım ![]() ![]() ![]() Sinemeya gidelim beraber Film seçmekte zorlanalım,hatta tartışalım tatlı tatlı ![]() ![]() İlk tartışmamız olsun![]() ![]() ![]() Akşam olsun,başbaşa yemek yiyelim ![]() ![]() Uzun uzun bakalım yine birbirimize ![]() ![]() ![]() Yediklerimizden hiç birşey anlamayalım Sohbet edelim,en komik anılarımızı paylaşalım,gülelim ![]() ![]() Ardından gelen sessizliği fırsat bilip "seni sevdiğimi" söyleyeyim ![]() ![]() Sadece "bende" ile bitirme cümleni ![]() ![]() Uzun uzun cümleler kur bana![]() ![]() Yine utanayım,yüzüm kızarsın, Kocaman sarılalım birbirimize uzun süre ![]() ![]() Sonra, Bir sonraki görüşmenin heyecanıyla ayrılsın ellerimiz,gözlerimiz ![]() ![]() Uzaksın bana şimdi! Özlüyorum ![]() ![]() Dokunamadığım yüzünü,tutamadığım ellerini özlüyorum ![]() ![]() ![]() Her gün daha fazla istiyorum seni yanımda Duygularımda dolaş istiyorum ![]() Anlatamıyorum çoğu zaman, susuyorum Uzaklık canımı yakıyor ![]() ![]() Korkuyorum! Gerçek miyiz diye soruyorum kendime bazen? Eğer rüyaysa uyanmak istemiyorum ![]() ![]() ! |
|
|
|