![]() |
Arkadaşlıkla İlgili En Anlamlı Sözler |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Arkadaşlıkla İlgili En Anlamlı SözlerArkadaşlıkla ilgili en anlamlı sözler Albert Camus : Önümden gitme, seni izleyemeyebilirim ![]() ![]() ![]() ![]() -Albert Schweitzer : Kimi vakit sönen hayat ateşimiz rüzgar gibi bir başkası tarafından körüklenerek alevlenir ![]() ![]() -Aleksis Kivi : Delilik gençliğin dostu, akıllılık yaşlılığın süsüdür ![]() -Arif Nihat Asya : Bir kimsenin düşmanının düşmanı olması, onu dost edinmeye kafi sebep değildir ![]() -Aristo : dostluk ve hakikat gibi iki iyi arasında hakikati yeğlemek gerekir ![]() -Aristo : dostunun kusurlarını ona yalnızken söyle, başkalarının yanında ise onu öv ![]() -Atasözü : dost sanma şanlı vaktinde dost olanı, dost bil gamlı vaktinde elinden tutanı… -Balzac : Bencillik dostluğun zehridir ![]() -Balzac : İyi dostluklar temiz hesaplarla kurulur ![]() -Benjamin Franklin : Düşmanına borç verirsen onu kazanırsın, dostuna borç verirsen onu kaybedersin ![]() -Bernard Shaw : Benim en iyi dostum terzimdir ![]() ![]() ![]() -Bernard Shaw : dostlarınıza bir gün düşmanınız olabileceklermiş gibi, düşmanlarınıza ise bir gün dostunuz olabileceklermiş gibi davranın ![]() -Bias : Düşmanım dost olacağına, düşman olsun daha iyi ![]() -Buda : Başka türlü davranmak açıkça gerekmiyorsa herkesle dost olmaya çalış ama kimseye teslim olma…… ![]() -C ![]() ![]() ![]() -Cenap Şehabettin : Yalnız kendi nefsini düşünerek dost arayan,hizmetçi arıyor demektir ![]() -Cicero : dostluktan saygıyı kaldıran onun en büyük süsünü kaldırmış olur ![]() -Clebul : dostuna da, düşmanına da yardım et, çünkü o zaman dostunla daha yakın dost, düşmanınla da dost olursun ![]() -Dale Carnegie: Başkalarıyla ilgilenmek suretiyle iki ay içinde dostlar kazanırsınız ![]() ![]() -Daniel Defeo : Açlık, ne dost, ne akraba, ne insanlık, ne de hak tanır ![]() -Demokritos :Bir akıllının dostluğu tüm delilerin dostluğundan daha |
![]() |
![]() |
|