![]() |
Gürbet İle İlgili Sözler |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gürbet İle İlgili SözlerGürbet ile ilgili sözler Gurbet mesajları Kısa gurbet mesajları sayfası – Bu sayfamızda çok yeni ve değişik gurbet mesajları hazırlamaya çalıştık ![]() ![]() ![]() ![]() Usandım yeşermemiş umutsuz bahçeyi beklemekten, usandım, tarla kuşunun sesinden usandım bu yürekten kendimden usandım durup durup SENi öZLEMEKTEN ( Hasretim rengine siyah mı desem ağarmak bilmiyor sonsuz geceler ya gülerdim ya ölürdüm görsem ömrümden uzansa sensiz geceler… ![]() Kaybetme korkusu taa içimdeyken, bekle diyorsun,döneceğim bir gün ![]() Akşamın matem rengine büründüğü saatte gökyüzündeki kandiller tek, tek yanmaya başladığında içimde sessiz bir çığlık… Özlemeyi özledim ![]() Yalnızlık gecelerin, Ümit bekleyenlerin, Hayal çaresizlerin, Yağmur sokakların, Tebessüm dudakların, Sen ise yalnız benimsin birtanem… Bir KaranLIK geLiyor yokLuğunun ardından ![]() ![]() ![]() ![]() Neden bu kadar zor seni sevmek ve bulamamak dokunmak istedikçe uzaklaşmak düşündükçe unutmak neden bu kadar zor seni sevdiğim halde söyleyememek hep birşeyler gizlemek sana sahip olacağım yerde seni kaybetmek… |
![]() |
![]() |
|