Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Hazır Mesajlar & Güzel Sözler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
2013, hasret, için, sevgililer, sevgiliye, sözleri, özlem

Sevgiliye Hasret Sözleri Sevgililer İçin Özlem Sözleri 2013

Eski 10-21-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Gözlerimi kapattigim an gözümün önünde konusmaya basladigimda ismin agzimda sanki benim gölgem gibisin peki ya ben senin için neyim söylermisin ?

Özlem bence ne bir seye duyulan hasret nede ulu bir arzulayis O bence içten içe aglayis yada senden ayri yasayis

Yasamak özlemsiz, özlem sevgisiz, sevgide sensiz olmaz Unutma sevmek daima beraber olmak degildir Sen yokken bile seni yürekte yasatabilmektir

Baliklarin sevgisini bilirmisin birbirlerine dokunamazlar ama sevgilerini hep yüreklerinde hissederler bende simdi sana dokunamiyorum çünkü sen hep yüregimdesin

Bir gün bir sevda çalar kapinizi Sasirirsiniz, beklemiyorsunuzdur Bu güne kadar gelen sevgilere hep misafir olarak bakmissinizdir Ancak, bu sevgi asktan öte olarak yerini alir gözlerinizden kalbinize !

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com