Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Hazır Mesajlar & Güzel Sözler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
etkiyeyici, sözler

Etkiyeyici Sözler

Eski 10-21-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Etkiyeyici Sözler

Hadi uyandır beni söyle gördüğüm zamansız bir düş mü? Hadi git, uzaklaş, yokluğuna inandır beni Gerçekten yoruldum her bulduğum yerde seni kaybetmekten

Gözlerin nehir kirpiklerin köprü olsa, ben üzerinden geçerken ipler kopsa ve düştüğüm yer dudakların olsa

Buruk hasret dolu geceleri öldüreceğim bir gün bu ayrılık şarkılarını kurşuna dizeceğim ve seni benden ayırdığı için kaderimi mahkemeye vereceğim

Güller anlatsın sana olan sevgimi, güller anlatsın yanlızlığımı, çaresizliğimi? Yavaş yavaş eriyen yüreğimi güller anlatsın ben anlatamadım?

Rüzgar alabildiğine hırçın,yağmur alabildiğine inatçı, yüreğin ise onlara inat sanki bir liman Tıpkı gözlerindeki huzur gibi

Nasıl ki uzaktaki yıldız parlak gelirse insana, uzakta olduğun için tutkunum sana! Hani en güzel aşklar imkansız gelir ya insana, imkansız olduğun için tutkunum sana?

Seni sevdiğim kadar yaşasaydım; ölümsüzlüğün adını aşk koyardım

Önce düştüğümde kalkmayı, sonra aleve dokunduğumda acıyı, sevmeyi öğrendim, sevilmeyi her şeyi öğrendim de yalnız seni unutmayı öğrenemedim!

Acı ve hüzün bir yıldız kadar uzak, mutluluk gözbebeğin kadar yakın olsun Umutların gerçek, gerçeklerin mutluluk, mutlulukların sonsuz olsun

Bir an buruk bir acı saplanırsa yüreğine, gözlerin zamansız takılırsa, kulakların zamansız deli gibi çınlarsa bil ki bir yerlerde özlemişsindir beni?

Gençliğine güvenip erken derken belki elveda bile diyemezsin giderken

Allah gücü erkeğe, güzelliği kadına vermiş Ne var ki her şeyi yenen güç, güzelliğe yenilmiş

Bulutlara yükledim hasretimi, rüzgarlarla yolladım sevgimi, yağmurlar yağdırdım gözyaşlarımla küçük melekler gönderdim seni öpmeye! Geldiler mi?

Nasıl ki uzaktaki yıldız parlak gelirse insana, uzakta olduğun için tutkunum sana! Sana yıldızlar kadar yakın olmak isterdim, her baktığında beni görebilmen için, sana bulutlar kadar yakın olmak isterdim, üzüldüğünde gözyaşlarını yağmur olup silebilmek iÇİN

Eğer gökyüzü bir parça kağıt, deniz bir şişe mürekkep olsaydı yine de sana olan duygularımı yazmaya yetmezdi Seni o kadar çok seviyorum ki

Biliyorsun her gökkuşağının bittiği yerde bir hazine saklanırmış Gökuşağını takip ettim geçenlerde sende bitti En değerli hazinemsin benim, canımsın

Bazı rüyalar diğerlerinden çok uzun sürer Bazıları da çok çok güzel Benim en uzun ve en güzel rüyam şu an bu mesajı okuyor

Bana dünya yuvarlaktır dedin, dediğin doğruysa neden geri dönmedin?

Hasret kapımda nöbetler tutuyor Sevgilim uzak bir şehirde gözlerim onu arıyor

Bir kuş olup gitsem, aşsam şu enginleri, varsam senin yanına Öpsem doyasıya, koklasam seni

En güzel yarınlar senin olsun, sen buna layıksın ömrün mutluluklarla dolsun Eğer gün gelir de sen beni unutursan, inan ki tatlım canın sağolsun

Bugün yeni bir meyhane keşfettim mezarlığın karşısında Bir gün beni arar da bulamazsan ya meyhanedeyim ya da tam karşısında

Seni günde bir defa düşünüyorum o da 24 saatime maloluyor

Denizi içerken maviler takıldı boğazıma, karaya vuran balık gibi çırpınıyorum

Bugün yeni bir meyhane keşfettim mezarlığın karşısında Bir gün beni arar da bulamazsan ya meyhanedeyim ya da tam karşısında

Paylaştıkça çoğalan tek şeyin sevgimiz olduğunu hiç unutmayalım ve sevgimizi daima çoğaltalım sevgilim

Biliyorsun her gökkuşağının bittiği yerde bir hazine saklanırmış Gökuşağını takip ettim geçenlerde sende bitti En değerli hazinemsin benim, canımsın Sana doğru bir kelebek uçurdum, dağları denizleri aştı seni buldu, yanağına ufacık bir öpücük kondur

Mutlu olmayı biliyorsan, sevmeyi bileceksin gerçekten seviyorsan, ömrünü vereceksin

Bir deniz düşün "susuz", bir gece düşün "uykusuz", bir insan düşün "sevgisiz", bir bahar düşün "çiçeksiz", bir de beni düşün "sensiz"

Ne seni unutmak için bir çabam var ne de aşkımı körükleyen bir rüzgar Ne seni görmeden durabilecek kadar güçlüyüm ne de görmeye dayanacak kalbim var

Hadi gel tut ellerimi! Benimle yan! Benimle meydan oku her çaresizliğe! Benimle uyu benimle uyan Birlikte varalım nice yıllara

Ne zaman tutsam ellerini gözlerimin önünden mevsimler geçer, ne zaman gözlerin gözlerime değse samanyolundan bir yıldız düşer

Yatağını gül yapraklarıyla, rüyalarını papatyalarla süsledim, üzerini sevgimle örttüm tüm kabuslarını da ben aldım ki sen rahat uyu birtanem!

Aşkım yatağın, sevgim yorganın, yüreğim yastığın olsun iyi uyu birtanem

Sen seni seveni görmeyecek kadar körsen, O da sana sevgisini söylemeyecek kadar gururludur

Bir gün dudakların kurursa okyanusu getiririm sana, akşam ayazında titrersen güneşi getiririm sana, eğer gönlün bir sevgi ararsa kalbimi söküp getiririm sana

Sesini duysam da her an yüzünü görmek gibi değil, özlediğimi bil her an hiçbir şey seni sevmek gibi değil

Yatağını gül yapraklarıyla, rüyalarını papatyalarla süsledim, üzerini sevgimle örttüm tüm kabuslarını da ben aldım ki sen rahat uyu birtanem!

Aşkım yatağın, sevgim yorganın, yüreğim yastığın olsun iyi uyu birtanem

Sen seni seveni görmeyecek kadar körsen, O da sana sevgisini söylemeyecek kadar gururludur

Yapraklar sararıp dökülürken yere, yaşlı gözlerini çevirip göklere, her gün istemem yılda bir kere, adımı anmayı sakın unutma!

Kimsin sen? Yaşamak isteyip de yaşayamadığım umutlarım, farkında olmadan yıllardır beklediğim mi? Kimsin sen? Sen benim sevdiğimsin, sevdiğimi söyleyebildiğim

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com